Ga ik een band of dj boeken voor mijn evenement?

Band of Dj boeken voor je evenement?

Een evenement plannen is veel werk. Je moet nadenken over o.a. de locatie, een thema, de aankleding, catering en natuurlijk de muziek. Het moet immers een spetterend evenement worden en daar hoort goede muziek bij. Daar komt al snel de cruciale vraag: ga je een band of dj boeken?

Voor beide zijn veel argumenten te bedenken. Maar wat is nu de oplossing?

Er is geen twijfel over mogelijk dat muziek je evenement kan maken of breken. Daarom is het ontzettend belangrijk om een goede band of dj te boeken. Laat je goed adviseren door een entertainmentpartner. Zij weten altijd de juiste band of dj te selecteren voor jou evenement. Zij onderzoeken ook of de band of dj die je wil boeken op je locatie past. Natuurlijk houden ze ook rekening met je budget.

Budget

Het is logisch dat je met minder budget eerder voor een dj gaat. Deze zijn vaker goedkoper. Een dj werkt alleen en een band bestaat uit meerdere muzikanten. Uiteraard zijn ook hier uitzonderingen op. Bekende dj’s vragen meer gage. De prijs van een band of dj is ook afhankelijk van de locatie, de speelduur, de formatie (bij bands) en de techniek die ze mee moeten nemen.

Ruimte

De ruimte die je beschikbaar hebt op je locatie is belangrijk bij een band of dj boeken. Een band met muziekinstrumenten neemt meer ruimte in beslag dan een dj. Overleg met je entertainmentpartner wat mogelijk is.

Band

Live entertainment brengt altijd een stukje extra sfeer. Er is veel interactie en het is super om te zien hoe een band de gasten op de dansvloer krijgt. Je hebt met een band echt het gevoel dat je bij een ‘concert’ bent.

Dj

Een dj kan wat makkelijk inspelen op de avond. Hij of zij heeft duizenden nummers bij die je dansvloer vol kunnen krijgen. Daarbij zullen de nummers van de dj precies hetzelfde klinken zoals jij ze kent. Een dj neemt geen pauzes.

Maar moet je nu een band of dj boeken voor je evenement?

Ga lekker combineren! De sfeer van live artiesten is fantastisch. Dit in combinatie met een DJ zorgt voor een onvergetelijk evenement.

Een goed voorbeeld van een band/dj concept is de FloorFiller Fanatics: www.gigworld.nl/floorfiller-fanatics Een combinatie van dj, percussie, sax en zangeres. Ze bundelen hun krachten om je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Met een band/dj concept op je feest ben je ervan verzekerd dat jij én je gasten er nog lang van nagenieten!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem voor persoonlijk advies contact op via info@gigworld.nl of 040 – 255 6 222.

Recent Posts

Leave a Comment