Galvano 100 jaar

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Jubileum, Relatie dag

GALVANO METAAL 100 Jaar

Een BLIK in het verleden en de KOERS voor de toekomst was het thema van Galvano’s Jubileum.

Het Eindhovense metaalbedrijf Galvano vierde op 22 en 23 september jongstleden haar 100 jarig jubileum. Galvano gaf GigWorld Eventpartner de opdracht om op twee avonden een relatie evenement te organiseren in hun eigen fabriekshal te Eindhoven. Een uitdagende klus omdat we rekening hadden te houden met een zo kort mogelijke opbouw en afbouw tijd.

We bedachten een concept om op 22 september ongeveer 525 gasten te verwelkomen in een sfeervolle ambiance en de volgende avond ongeveer 70 gasten. Hiervoor bouwden we op 1/3de van de grote ruimte in de hal stellages waar alle gasten onderdoor konden lopen. De tweede dag konden we zo de ruimte gemakkelijk verkleinen. Samen met een aantal tóp-leveranciers bouwden we letterlijk en figuurlijk dit Galvano feestje.  ( Fraai Projecten & Decor, Hoevenaars geluid & licht, Ria Joosten Catering )

In de hal plaatsten we gigantische stellages met prachtig decoratie erop, ertussen en erin. Zo bleef het vele staal en metaal in de hal zichtbaar en konden we dat prachtig uitlichten. Op diverse plekken in de hal waren voor de gasten d.m.v. live cooking heerlijke hapjes te krijgen. Helemaal in festival stijl.

Host Rens Merkelbach beet het spits af door een stukje over de 100 jarige geschiedenis van Galvano te vertellen. Waarna de directeur H. Holtzer kort en duidelijk de koers voor de toekomst van Galvano vertelde. De loco burgemeester van Eindhoven kwam de felicitaties overbrengen, waarna Rens Merkelbach op komische wijze het officiële gedeelte afsloot met wat leuke anekdotes.  Hij kreeg de lachers op de hand. DJ Joost van Roij, de Bottelair Brothers, Gastvrouw Kabora zorgden voor een luchtig entertainment gedurende de avond.

Dag twee was wat losser met heerlijk entertainment. Leuke ontvangst, The King of Bingo en een nieuw DJ concept The Free Record Show zorgden ervoor dat de dansvloer lekker gevuld was.

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search