Méér Entertainment

Vaak mogen we voor klanten het totale entertainmentpakket verzorgen op feesten. We doen dit natuurlijk graag en het heeft als voordeel dat we direct rekening kunnen houden met variatie in entertainment, geluid & licht of andere faciliteiten die eventueel gedeeld kunnen worden. Zo geven wij je ook een compleet beeld van aankomst, opbouw en soundcheck van het entertainment, zodat er een correct verloop van het evenement gepland kan worden.

Buiten ons eigen Gig World entertainment kunnen we je een mooie en ruime keuze bieden van andere artiesten of creations. We vullen deze steeds aan met nieuwe items die we bijvoorbeeld gezien of gehoord hebben en waarvan we vinden dat ze het vermelden waard zijn op onze site.

Vanzelfsprekend staan al deze artiesten ook op onze “wereld van artiesten” site, waar je je eigen feestje kunt bouwen!

 

Johnny & Sharona

Johnny & Sharona Sterrengala…

Johnny Fernando laat ditmaal zijn live-orkest thuis en gaat alleen op stap met zijn bloedmooie zangeres Sharona en ex vrouw Castile.
Het pasgetrouwde artiestenpaar bereidt zich voor op een eigen tv-show, beloofd door een mediagigant, en is daarom op zoek naar verborgen talenten om naast hen te schitteren op de bühne.

Het publiek steelt vanavond de show onder de hartverscheurende klanken van krakers als New York New York, Paradise by the dashboardlight, Malle Babbe, Mexico en Een man mag niet huilen.
De ups en downs van de prille relatie blijven onderwijl niet voor het publiek verborgen en zorgen voor de nodige hilariteit.

Een kleurrijk nachtclubdecor, opgeluisterd met goudeerlijke nummers van Corry Konings, Frans Bauer, Hepie en Hepie, Jacques Herb en de Zangeres zonder Naam…

STIJL
• smartlappen-theater
BEZETTING
• zanger • 2 zangeressen
KENMERK
• muzikaal entertainment in een theatraal jasje
SPEELDUUR
• 3 x 45 min
TECHNIEK
inclusief


IS DEZE ARTIEST/ACT BESCHIKBAAR

Geef je gewenste boekingsdatum door en wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.


Van:
Tot:
Aantal gasten:
Locatie:
Plaats:
11/02/2016 |   -  
 

* zijn verplichte velden
Het formulier is verzonden, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Hieronder vindt u downloads die van toepassing zijn voor deze act.