GigWorld

Entertainment & Eventpartner

Entertainment &

Een artiesten- en entertainmentbureau met een uitgebreid en breed entertainment- en artiestenaanbod. Van een goede coverband met hippe DJ tot een interessante gastspreker. Eigen ‘exclusieve’ items, maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen: acteurs, straattheater, tape artiesten, openingsshows……….

Vaak worden door ons nieuwe, leuke en verrassende artiestenconcepten bedacht. Dat zijn onze creations; van avondvullende artiesteninvulling, een hilarisch spelprogramma, artiesten in een winkelcentrum, vergaderen in een leuke setting tot eigen ontwikkelde entertainment acts & (dinner) shows, niets is ons te gek.

Eventpartner

Verstand van feesten, beleven & communiceren!

Met passie zorgen voor een geweldig resultaat en het ontzorgen van de opdrachtgever. Dat is GiGworld. Een eventpartner die luistert en meedenkt. Van idee tot uitvoer.

Een som van vakkennis, ervaring en professionaliteit, wat resulteert in een nauwe en vertrouwde band met onze opdrachtgevers. Wij zijn voorstanders voor een fijne samenwerking met een professioneel goed op elkaar ingespeeld team om een fantastisch (bedrijfs)evenement te realiseren.

Vanuit het zuiden bestrijken we het hele land, maar werken ook ver buiten de landgrenzen. We luisteren en adviseren graag en werken samen om tot een optimaal event te komen!