1001 nacht

Een oase aan kleur, bling bling en lekkernijen komt je tegemoet wanneer men binnenstapt in de wereld van 1001 nacht. Het is dé plek bij uitstek waar eigentijds en traditioneel elkaar ontmoet. In de authentieke sfeer van kaarsjes, zilveren schalen, loungekussens, draait DJ Sertan heerlijke ontspannen Noord-Afrikaanse & Arabic loungemuziek. Ook de fijne proeverijen, die geserveerd worden zijn geheel in stijl: Hapjes met gedroogde dadels, verse couscous en zoete baklava doen je wanen in een echte Medina in het hartje van Marrakech.

Voor een uitgesproken cocktail of een verfrissende authentieke muntthee kan je terecht bij een van de obers of natuurlijk bij de bar. Maar wanneer je op een andere manier wilt ontspannen, dan staat er een heuse waterpijp voor je klaar. De geur van aardbeien en appel komen je tegemoet. Onder begeleiding kun je als ongeoefend waterpijproken heerlijk gaan genieten en ‘socializen’.

Ondertussen wordt je getrakteerd op een fantastische act van 2 Maroc danseressen, die de sterren van de hemel dansen op de onder aangezwelde muziek van DJ Sertan.

Van heerlijke loungen naar uit je bol gaan in een hippe danceclub.

Je kunt het 1001 nacht themafeest boeken voor: bedrijfsfeesten, privé feesten, bruiloften en recepties. [WPCR_INSERT]

MEER THEMAFEESTEN / ENTERTAINMENT CONCEPTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search