175 jarig jubileum

 In Eventpartner, Nieuws, Uncategorized

Voor een 175 jarig jubileum van mochten we als eventpartner een gezellige feestavond organiseren.

Alle werknemers kregen eerst een ‘save the date’ in een mooi ontworpen doos waarin ze serpentine én een zonnebril aantroffen. De speculaties waar het feest zou plaatsvinden waren niet van de lucht. Eem paar weken later arriveerde een ware ‘stadsverteller’ van 175 geleden op het bedrijf en vertelde iedereen op hilarische wijze waar het feest zou gaan plaatsvinden. In de uiteindelijke uitnodiging verwerkte we een metalen munt die de gasten moesten meebrengen naar het feest.

Beachclub Sunrise in Best was the place to be op 07 oktober 2017.  Deze prachtige locatie was een goede keuze voor dit spetterende feest. Vanuit een buitenkeuken werden heerlijke gerechten verzorgd. Als verrassing plaatsten we een nostalgische oude smederij prominent in de ruimte. Hier begon het 175 jaar geleden… in een smederij. Na een hilarische ontvangst door de Bottelair Brothers en Gastvrouw Kabora met haar verwenkarretje mocht iedereen met zijn munt naar de smederij waar er een heuse ‘bedankmedaille’ van werd gemaakt door de 2 stoere werklui in de smidse. Iedereen liep trots met z’n medaille rond en de partners kregen allen een handgesmede geluksmunt.

Nadat de directeur met een ietwat vreemde illusie act uit een kist tevoorschijn kwam en een korte welkom en bedankt speech hield kon het feest losbarsten. De King of Bingo had zoals zo vaak de lachers op de hand en er ging zelfs iemand met een complete opblaasbare kano naar huis. Ook de grappen en grollen van de Bottelair Brothers en Gastvrouw Kabora vielen in de smaak.

Louis Baerts was aanwezig voor verbazingwekkende en magische goocheltrucs tussen de gasten en voor een gevulde dansvloer zorgden onze nieuwste aanwinst de Free Record Show. Hier mogen de gasten zelf bepalen wat de muziekkeuze is met veel 90’s en 00’s muziek.

Al met al een zeer geslaagde avond en een tevreden opdrachtgever.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

opening schoolgebouw in RotterdamDRBG Frans Bauer live op podium