adh2-goochelaar-gigworld HEADER 1

ADH2

ADH2…

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke entertainment ervaring. Een soepele combinatie van “ Mind Magic” vermengd met een grote dosis humor zorgt voor lachsalvo’s die niet te vergelijken zijn met wat u tot nu toe hebt meegemaakt. Ongelooflijke humoristiche magische acts van ADH2 worden afgewisseld door poëtische momenten en een onverwachte muzikale traktatie. Verrassing. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen op de verbazing reageren en zullen deze niet gemakkelijk vergeten.

Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen, met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust, Synoniem voor snelheid. Zowel verbaal als in zijn werk. Geef deze mannen van ADH2 de buhne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling. Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. In een unieke voorstelling, als twee op zich zelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen….

ADH2 geeft een opgewekte optreden die het publiek nog lang zal herinneren. ADH2 geeft amusement op topniveau, onvoorstelbare ervaringen zorgen voor enthousiasme, schaterlach en verbazing.

Henk Arnoldus en Leo Smetsers in ADH2. Te boeken op iedere denkbare locatie.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search