adh2-goochelaar-gigworld HEADER 1

ADH2

MIND MAGIC met ADH2…

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke magische entertainment ervaring. Een soepele combinatie van “ Mind Magic” vermengd met een grote dosis humor zorgt voor lachsalvo’s die niet te vergelijken zijn met wat u tot nu toe hebt meegemaakt. Ongelooflijke humoristiche magische acts van ADH2 worden afgewisseld door poëtische momenten en een onverwachte muzikale traktatie. Verrassing. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen op de verbazing reageren en zullen deze niet gemakkelijk vergeten.

Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen goochelen, met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust, synoniem voor snelheid. Zowel verbaal als in zijn werk. Geef deze mannen van ADH2 de bühne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling. Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. In een unieke voorstelling, als twee op zich zelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen….

ADH2 geeft een opgewekte optreden die het publiek nog lang zal herinneren. ADH2 geeft amusement op topniveau, onvoorstelbare ervaringen zorgen voor enthousiasme, schaterlach en verbazing. Is het magie? Is het komedie? Is het toneel? Deze adembenemende, magische ervaring laat zich moeilijk in een hokje stoppen: ADH2 is het allemaal!

ADH2 staat garant voor amusement op topniveau, verzorgd door twee door de wol geverfde entertainers, die samen goed zijn voor inmiddels meer dan 50 jaar aan podiumervaring.

Henk Arnoldus en Leo Smetsers zorgen voor het perfecte interactieve entertainment: een soepele combinatie van mentale magie en verbluffende effecten, vermengd met verhalen en een grote dosis humor. Professioneel, maar altijd met een lach!

Variërend van dinershow en theateroptreden tot ‘table hopping’ en ondersteuning op beurzen, beurstraining en lezingen (communicatie, waarneming en beïnvloeding). Dus zowel voor gezellige bedrijfsfeesten of familie-avonden als voor commercieel belangrijke evenementen waarbij omzet moet worden gegenereerd.

ADH2 is te boeken op iedere denkbare locatie, voor één tot enkele honderden toeschouwers, voor een duur van 10 minuten tot 1,5 uur. En afhankelijk van het arrangement dat u kiest, leren de deelnemers ook nog belangrijke lessen in communicatie, waarneming en beïnvloeding.

Het uitgangspunt is steeds: het creëren van een onvergetelijke ervaring voor het publiek! En die ervaring komt er, zonder enige twijfel.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search