ADH2

MIND MAGIC met ADH2

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke magische entertainment ervaring. Een combinatie van “ Mind Magic” gemixt met een grote dosis humor.
Ongelooflijke humoristische, magische acts van ADH2 worden afgewisseld door poëtische momenten en een onverwachte muzikale traktatie.
Verrassing. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen en verbazing reageren.

Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen goochelen, met een perfect gevoel voor timing.

Leo Smetsers staat voor onrust, synoniem voor snelheid. Zowel verbaal als in zijn werk.

Geef deze mannen van ADH2 de bühne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling.
Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. In een unieke voorstelling, als twee op zich zelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen….

Dit fantastische duo geeft een optreden wat het publiek zich nog lang zal herinneren. Amusement op topniveau zorgen voor enthousiasme, een schaterlach en verbazing.
Is het magie? Is het komedie? Is het toneel? Deze adembenemende, magische ervaring laat zich moeilijk in een hokje stoppen: ADH2 is het allemaal!

Variërend van dinershow en theateroptreden tot ‘table hopping’ en ondersteuning op beurzen, beurstraining en lezingen (communicatie, waarneming en beïnvloeding).
Dus zowel voor gezellige bedrijfsfeesten of familie-avonden als voor commercieel belangrijke evenementen waarbij omzet moet worden gegenereerd.

ADH2 is te boeken op iedere denkbare locatie, voor één tot enkele honderden toeschouwers, voor een duur van 10 minuten tot 1,5 uur.
En afhankelijk van het arrangement dat u kiest, leren de deelnemers ook nog belangrijke lessen in communicatie, waarneming en beïnvloeding.

Het uitgangspunt is steeds: het creëren van een onvergetelijke ervaring voor het publiek! En die ervaring komt er, zonder enige twijfel.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search