RAZENDE REPORTER

De razende reporter + magazine

De razende reporter jaagt op het nieuws. Niets ontsnapt aan zijn aandacht op je feest of evenement. Hij heeft oog voor spannende details en legt het vast; in woord en in beeld.
De razende reporter ontvangt je gasten, treedt indien gewenst op als ceremoniemeester en brengt hilariteit met zijn bruisende korte interviews onder je gasten.

De resultaten van alle gesprekjes en observaties zie je enkele dagen later al in een speciale uitgave van je eigen magazine, geheel gevuld met het laatste nieuws, de laatste roddels, komische onthullingen en boordevol foto’s van jouw evenement.

Een geweldige herinnering voor iedereen die er bij was.
Vers van de pers!

Hoe werkt het?

De Razende Reporters komen op je feest en maken leuke kleine, korte interviews met de gasten. Ze maken foto’s en zorgen dat hier snel een ondersteunend verhaaltje bij komt.
Deze content leveren ze snel aan onze grafisch vormgever en deze maakt hier een leuk magazine van.

Dit kan bijvoorbeeld een roddelblad magazine zijn of een wat meer stijlvolle uitgave. Het magazine moet wel leuk blijven… geen diepgaande, hoogstaande interviews.

Standaard leveren we 8 pagina’s (inclusief voor en achterzijde) Op verzoek en bij voldoende tijd kan dit wat uitgebreider. De proefdruk wordt snel aangeleverd en ter correctie aangeboden. Daarna kun je kiezen of het een echt papieren magazine wordt of een digitale uitgave.

MEER ANIMATIE ACTS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search