TOILETJUF GERRY

De ontwapenende toiletjuf Gerry houdt op uw feest de toiletten bilfris en plasschoon. Gerry, haar fles WC-fris en haar toiletborstel zijn onafscheidelijk. Ook voor alle andere ongemakken heeft Gerry hulpmiddeltjes op voorraad: norit, paracetamol en een hot item uit de Privé voor de zittenblijvers. Toiletjuf Gerry is overigens bepaald geen kakmadam maar een goudeerlijke Rotterdamse, die zegt waar het op staat. Haar ontluisterende eenvoud staat garant voor een absoluut uniek en vrolijk toiletbezoek.

Deze eenvoudige toiletjuf blijkt keer op keer de onverwachte topact van de avond! Ze houdt de toiletten schoon en vermaakt de gasten. Als een echte Rotterdamse heeft ze altijd haar woordje klaar. Gerry is ook altijd op de hoogte van de laatste roddels en modetrends. Je kunt haar nergens meer mee verrassen. Ze is een echte vakvrouw die nog begrijpt wat het inhoud om toiletjuf te zijn.

Een unieke act die op geen enkel event mag ontbreken. Het is een service die vele zijn vergeten en niemand zo goed uit kan voeren als Toiletjuf Gerry. Toiletjuf Gerry mag zich met recht de beste in haar vak noemen.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search