Animartie act Verwenkarretje HEADER 1

VERWENKARRETJE

Gastvrouw Kabora met haar Verwenkarretje.

Kabora ontvangt de gasten als ware VIP’s. Haar humoristische opmerkingen en feilloze herkenning van iedereen zal bij menigeen verbazing en direct een glimlach op het gezicht toveren. Met een feilloos richtinggevoel dirigeert ze iedereen de juiste weg op bij de ontvangst. Indien nodig neemt ze (on)handig de microfoon om de gasten te verwelkomen, in razend tempo de huisregels uit te leggen en de sprekers aan te kondigen.

Beetje gestrest geraakt door al het feestgedruis om u heen? Toe aan een verfrissende onderbreking?Laat u dan verrassen door het Verwenkarretje!

Deze charmante dame heeft een vrolijke babbel en mocht u een mededeling hebben voor uw gasten…. deze omroepdeskundige hanteert de microfoon even gemakkelijk dan haar vrolijke karretje.

Met raad en daad staat zij u bij als u trek heeft in een pepermuntje, een verfrissingdoekje of als u behoefte heeft aan een positieve gedachte… Of wat dacht u van een heerlijke hand of hoofdmassage? Kunt u wellicht goed een tandenstokertje of nagelvijltje gebruiken of ligt er misschien een servet te weinig naast uw bord?

Daarnaast heeft u met deze dame een verrassende vrolijke fotograaf in huis en zal menigeen op de polaroid willen voor een aandenken aan deze happening.

Het Verwenkarretje heeft het allemaal en… is er voor U!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search