Back to the 70’s – EMO-FM

 In Bedrijfs evenement, Coverband, Dans, Dj/vj, Doe entertainment, Eventpartner, Jubileum, Leukefeesten, Make over acts, Nieuws, Uncategorized

Op 26 april 2018 vierde EMO haar 40 jarig jubileum. Om deze reden stond het feest helemaal in het teken van de jaren 70! In samenwerking met Constant in Beweging mochten we deze 70’s party aanpakken. De gasten werden eerst met busvervoer naar de partyschip de Jules Verne gebracht, wat in Rotterdam aan de kade lag te wachten. Onderweg konden alle gasten al genieten van een op maat gemaakte radio-show EMO-FM. Eenmaal op het schip stond een totaal ingerichte radiostudio met radio DJ. Tijdens de reis naar HAL 4 aan de Maas kregen de gasten heerlijk te eten en werden ze alvast in stemming gebracht door de DJ, gepimpt door EMO Pimp Girls en op de foto gezet door TopShots.

Eenmaal bij het Hal4 wat was veranderd voor vanavond in een Disco Paleis, was het direct Party-Time. Gastheer en DJ Huub Hangop nodigde de eerste gasten direct op de verlichte dansvloer uit voor een dansje.

Al snel nam de 9-koppige Boogie WonderLand Band het over en werd het een gigantisch dansfeest.

Na de eerste set kwam als grote verrassing Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk om met de Boogie Wonderland Band én extra zanger Toon van de Berg de hit uit het beginjaar van EMO te spelen: Radar Love. gevolgd door When the Lady smiles.

Nadat daarna de Boogie Wonderland Band nog een spetterende set speelde kwam de afsluitende act van de avond, Wipneus en Pim.

 

Een super gezellige, swingende avond eindigde rond de klok van 12, en alle gasten werden weer met bussen naar huis gebracht.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

radio show huub hangop en bennie solo