Beauty boulevard make over act HEADER 1

BEAUTY BOULEVARD

Neem het uiterlijke mens onderhanden op de Beauty Boulevard. Uw gasten kunnen zich een nieuwe coupe laten aanmeten, een heerlijke hoofdmassage ondergaan, een stoere tattoo laten zetten, een parfum op maat maken, de nagels laten ‘pimpen’ of een mooie make-up laten aanbrengen. Kortom: Keuze genoeg en genieten maar…!

De haarstylisten van de Beauty Boulevard voorzien gasten van de meest uiteenlopende, trendy kapsels.

Een heerlijke ontspannende hoofdmassage… wie wil dat nu niet! Lekker in een comfortabele stoel genieten van een hoofdmassage terwijl, je nagels laten doen en vervolgens af sluiten met een op maat gemaakt parfum. De dames van nail-art voorzien uw gasten van de meest prachtige en uiteenlopende nagelversiering. In de parfumshop op de Beauty Boulevard kunnen gasten samen met de begeleider een eigen parfum samenstellen. Geurtjes worden geroken, besproken en gemixt met een basisolie om zo een heerlijk parfum op maat te creëren.

Op de Beauty Boulevard kunnen gasten worden voorzien van de meest prachtige, uiteenlopende tatoeages; van sierlijke handschilderingen tot strakke, stoere tribaltattoo’s. De dames maken hierbij gebruik van henna en zwarte tatoeërlak. De henna is zonder toevoegingen en dus veilig.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search