DE BEAUTY MIRROR

Bent u op zoek naar een leuke en originele toevoeging voor een bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement? Kies dan voor de Beauty Mirror fotospiegel! Het is de nieuwste trend op evenementen, waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Het is niet zomaar een photobooth; door alle interactieve functies worden uw gasten de hele avond vermaakt en blijft de Beauty Mirror interessant!

Een fotospiegel vol interactie!

De Beauty Mirror is op meerdere manieren interactief. Zo beschikt deze over een grote hoeveelheid animaties waarmee gecommuniceerd wordt met de gebruiker. Deze animaties kunnen afgestemd worden op verschillende thema’s. Zo kan de Beauty Mirror helemaal naar uw thema worden vormgegeven. Naast de animaties is het mogelijk om de foto’s te signeren of bewerken op het touchscreen van de spiegel en kunnen er verschillende filters worden toegepast.

Tot in de puntjes geregeld!

De Beauty Mirror wordt altijd begeleid door een enthousiaste host die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hij heeft veel ervaring met de fotospiegel en het werken op evenementen en maakt van elk evenement een succes!

De Beauty Mirror is op veel manieren te personaliseren. Er kan voor worden gekozen om gasten hun naam en/of e-mail in te laten vullen. Ook worden alle foto’s voorzien van een gratis gepersonaliseerd fotoframe. Daarnaast is het mogelijk de achterkant van de mirror te voorzien van branding.

MEER FOTOTAINMENT

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search