BREAKSQUAD CREW HEADER

BREAKSQUAD

Breakdance

De dansers van Breaksquad, de Gorcumse breakdance crew die hoge ogen gooide bij Holland’s Got Talent 2019, trainen zes dagen per week keihard om de ultieme breakdance act neer te zetten.
Breaksquad haalde zelfs de finale van Holland’s got Talent met hun spectaculaire show!

Show:

Als je op zoek bent naar een spectaculaire, explosieve show? Breaksquad geeft alle energie op het podium om iedereen te vermaken met hun acrobatische en dynamische moves.
Ben je op zoek naar een fantastische jonge dancecrew met passie? Breaksquad is dan de perfecte keuze!

Workshop op je event:

Ook voor workshops of ontvangst (eventueel met signing juggling) draait de crew van Breaksquad hun hand niet voor om. Vanzelfsprekend ook in combinatie met een show.

Ontvangst met breakdance &  juggling

Super leuke en actieve ontvangst van je gasten op je feest of evenement. De crew van BreakSquad verwelkomen iedereen met spectaculaire moves en breakdance.
Daarbij wijzen ze op de route of  gebruiken ze borden om de gasten de weg te wijzen.  Vanzelfsprekend springen ze later nog even on stage of geven ze een korte workshop indien gewenst!

Batlles:

De jonge groep dansers vormen nu al een bekende crew in de battlescene. Ze hebben in de loop van de jaren erg veel ervaring opgedaan. Ze deden al mee aan veel dancebattles in verschillende competities in heel Europa en Breaksquad is van plan om in de nabije toekomst op het hoogste niveau in de scene te concurreren met de top!! They are in it to win it.


 

Our mindset

 

 

 

MEER SPECIAL ACTS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search