CAPOEIRA SHOW

Capoeira do Natal on tour!

Deze uit Brazilië afkomstige groep Capoeira do Natal biedt een spectaculaire capoeira show, die naast Capoeira, ook Maculele en Samba bevat.
De bijbehorende opzwepende muziek wordt door de Capoeiristas live verzorgd met birimbau en trommels.

Spektakel, ritme, muziek en interactie staan centraal gedurende de gehele capoeira show.
Het enthousiasme en plezier, de ongeëvenaarde inzet die deze capoeiristas tonen, zorgt er voor dat u deze show voor de rest van uw leven blijft herinneren.

Waar?

Vele locaties zijn geschikt voor deze spectaculaire capoeira show; Festivals, beachclubs, winkelcentra, opening op bedrijfsfeest, scholen en bedrijven.
Indien gewenst kan het optreden worden gecombineerd met een workshop, waarmee de basisbeginselen van Capoeira worden aangeleerd.

Wat?

Capoeira is een spectaculaire Braziliaanse vechtdans. Het is in de slaventijd in Brazilië ontstaan en uitgegroeid tot een van de meest populaire cultuur-uitingen van Brazilië.
Het is een combinatie van opzwepende ritmes, vechtdans (waarbij de dansers steeds trappend en vechtend langs elkaar heen draaien) en weergaloze acrobatiek met salto’s, handstanden, flikflaks, etc.

Maculele (spreek uit: maakoeleelee) neemt u mee in een spectaculaire dans met houten stokken op het ritme van Afrikaans-Braziliaanse percussie. Met een optreden van deze Braziliaanse dans komt iedereen gegarandeerd helemaal los!  Oorspronkelijk werd deze dans beoefend door de Afrikaanse slaven op de suikerrietplantages aan het einde van de oogst in Brazilië. Zij voerde de dans aanvankelijk uit met kapmessen, maar deze werden later vervangen door stokken. Het opzwepende Afrikaans-Braziliaanse ritme is gebleven. Maculele zorgt dan ook zeker voor dynamiek en spektakel.

Samba shows laten u een uniek stukje swingend Braziliaans carnaval ervaren. Samba is de Braziliaanse opzwepende dans waarbij niemand stil kan blijven staan. Onze professionele danseressen behoren tot de top. Met hun exotische kostuums en snelle danspassen nemen ze u mee in tropische sferen.

Capoeira do Natal

De groep bestaat uit 13 artiesten. 6 dames & 7 heren. Allen afkomstig én woonachtig in Natal Brazilië. Ze komen voor 3 maanden per jaar naar Nederland en treden al jaren op in de Efteling op het Pleinenfestijn. Ze worden altijd begeleid door een Nederlands sprekende crew. Nodig ze uit op je locatie en je zult versteld staan van de atleten van Capoeira do Natal.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search