CARIBBEAN RHYTHM & BRASS

De Caribbean Rhythm & Brass band is het best te omschrijven als een ritmische aardbeving!

Het unieke van de Caribbean Rhythm en Brass band is, dat het keer op keer een bijzonder verrassingseffect teweeg brengt. Op het moment dat de band binnenkomt is het net, zoals ooit één van de gasten uit het publiek omschreef, een: “ritmische aardbeving“. Na het “hé wat is dit nou voor iets”-effect is het feesten geblazen!
De genodigden krijgen ± 20 minuten zowel bekende als minder bekende feestnummers te horen, waarop zij uit hun bol kunnen gaan.

Het ritme dat de Caribbean Rhythm en Brass band ten gehore brengt is een combinatie van salsa, merengue, soca calypso en samba, geheten: ASAMBEHO.

De opzwepende ritmes van Asambeho, te herkennen aan het opzwepende ritme van de drums, afgewisseld met blaaspartijen op trombone en trompet en de wervelende show van percussionisten, blazers (min. 9 & max. 30), danseressen en een zeer dynamische animator maken van hun performance een onvergetelijke gebeurtenis! De heerlijke opzwepende muziek zorgt dat niemand stil kan staan. De Carribean Rhythm en Brass band kunt u bijvoorbeeld inzetten als verrassingsact, openingsact of slotact. Het aantal leden is variabel en uit te breiden tot wel 30 leden.

De ritmische beleving van de Caribbean Rhythm en Brass band is uit te breiden met prachtige, prachtig geklede, danseressen. De Zuidamerikaanse danseressen maken de beleving helemaal compleet.

MEER ZUID AMERIKAANS ENTERTAINMENT

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search