Zuid Amerikaans Entertainment T.O.K. 1 HEADER

CARIBBEAN RHYTHM & BRASS

De Caribbean Rhythm & Brass band is het best te omschrijven als een ritmische aardbeving!

Het unieke van de Caribbean Rhythm en Brass band is, dat het keer op keer een bijzonder verrassingseffect teweeg brengt. Op het moment dat de band binnenkomt is het net, zoals ooit één van de gasten uit het publiek omschreef, een: “ritmische aardbeving“. Na het “hé wat is dit nou voor iets”-effect is het feesten geblazen!
De genodigden krijgen ± 20 minuten zowel bekende als minder bekende feestnummers te horen, waarop zij uit hun bol kunnen gaan.

Het ritme dat de Caribbean Rhythm en Brass band ten gehore brengt is een combinatie van salsa, merengue, soca calypso en samba, geheten: ASAMBEHO.

De opzwepende ritmes van Asambeho, te herkennen aan het opzwepende ritme van de drums, afgewisseld met blaaspartijen op trombone en trompet en de wervelende show van percussionisten, blazers (min. 9 & max. 30), danseressen en een zeer dynamische animator maken van hun performance een onvergetelijke gebeurtenis! De heerlijke opzwepende muziek zorgt dat niemand stil kan staan. De Carribean Rhythm en Brass band kunt u bijvoorbeeld inzetten als verrassingsact, openingsact of slotact. Het aantal leden is variabel en uit te breiden tot wel 30 leden.

De ritmische beleving van de Caribbean Rhythm en Brass band is uit te breiden met prachtige, prachtig geklede, danseressen. De Zuidamerikaanse danseressen maken de beleving helemaal compleet.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Naam artiest (verplicht)

  Gewenste boekingsdatum

  Locatie

  Aantal gasten

  Speeltijden

  Uw bericht

  Privacyverklaring

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Caribbean & Brass Zuid Amerikaans
  Average rating:  
   0 reviews

  Start typing and press Enter to search