Circus act boeken De Ballerina gigworld HEADER 1

DE BALLERINA

Prachtig, verrassend en een zeer stijlvolle show!

Tijdens uw feest of diner speelt een harpiste prachtige feelgood muziek. De harpiste kan als ‘Blue Harp’ op stelten worden ingezet of als klassieke harpiste met mooie lange jurk en geheel in stijl.

Plotseling wordt de harp onderbroken door een ‘rustige beat’ en vanuit het niets verschijnt een piccolo op stelten met een ballerina als marionet aan touwtjes als verrassend intermezzo ten tonele. De marionet kan door het het publiek of tussen de tafels door worden binnengelopen, een prachtig moment waar de gasten met verbazing naar zullen kijken. Dan plaatst de piccolo de ballerina op haar vaste plek (podium) , knipt de touwtjes door, zet de handjes goed, en laat haar als living statue staan en verdwijnt terwijl de harpiste weer begint te spelen.

Na een aantal minuten komt ze als het ware tot leven op de mooie muziek, met als gevolg een prachtige innemende klassieke dans. Een fantastische interactie met de harpiste én het publiek.

Als haar dans klaar is, verstijft de ballerina weer tot marionet en komt de piccolo haar weer ophalen en neemt haar weer mee.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search