Coverband 3Cover

Coverband 3Cover is een 3-mans allround coverband voor elk feest met doorgewinterde artiesten als Harold Vermeulen – leadzang & bas, Oscar Berkers – gitaar & zang en Henrie Vermeulen – drums & zang. Ze zijn maar met z’n drieën, maar je komt echt niets te kort en de driestemmige zang maakt het een harmonieus geheel. Met z’n drieën zetten ze een zeer complete sound neer die niet draait om veel volume, maar vooral om kwaliteit.

Dat is ook de reden dat de drummer speelt op een elektrisch drumstel. Zo kan de band zich altijd aanpassen aan de situatie. Daarnaast spelen ze met in-ear monitors waardoor er geen speakers en grote versterkers op het podium hoeven te liggen en er ruimte bespaart kan worden. Dit maakt de band geschikt voor ieder podium.

Repertoire coverband 3Cover

Het repertoire ( jaren 70 tot nu ) bestaat onder andere uit nummers van Simple Minds, Abba, Johnny Cash, Rob de Nijs, Dire Straits, Danny Vera, Queen, Bon Jovi, Blof, Andre Hazes, The Police, Bruce Springsteen, Bryan Adams, ACDC, Tom Jones, Bruno Mars, Ed Sheeran, U2, De Dijk, Neil Diamond, Metallica, Guus Meeuwis, ZZ Top, Elton John, Toto en ga zo maar door.

Het feest der herkenbaarheid zorgt er voor dat coverband 3Cover garant staat voor een fantastische dansavond en dat de gasten die niet willen dansen het niet kunnen weerstaan om in ieder geval mee te zingen.

Citylight

Mag het toch iets grootser worden aangepakt? Naast de 3-mans formatie is het ook mogelijk om de band uit te breiden tot een 5-mans formatie. Naast de drums, gitaar en basgitaar wordt er een toetsenist en lead-zanger(/percussie) aan de bezetting toegevoegd. In deze formatie draagt de band de naam Citylight.

Citylight is een 5mans rock- coverband met een repertoire wat vooral bestaat uit muziek van de jaren 60 tot 80; nummers van oa Bruce Hornsby, Queen, Joe Cocker, ACDC, Huey Lewis, David Bowie, U2, Herman Brood, Doobie Brothers etc.

De bezetting is: Louis Meulendijks – leadzang & percussie, Harold Vermeulen – bas & zang, Oscar Berkers – gitaar & zang, Willy Koppens – toetsen & zang, Henrie Vermeulen – drums & zang.

Pop coverband

Op zoek naar een pop coverband? Kijk dan ook eens naar The Party Crashers.

MEER COVERBANDS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search