COVERBANDS BOEKEN

Coverband The Party Crashers speelt een non-stop mix van de lekkerste hits van nú, disco, soul, pop, rock, dance en uitstapjes naar de 80’s en 90’s!

Soul! is een stomende trein die je terug brengt naar het gouden tijdperk van de soulmuziek. ‘Sweet Soul Music!’.

De discoband van nu! Boogie Wonderland Band is een 9-koppige superband die iedereen omver blaast met de beste hits uit de kleurrijke 70’s en soms een stukje 80’s.

Act On Demand is een super coverband van ongewone hoge kwaliteit. Hiermee haal je een topband in huis!

Handelsmerk van de coverband Betty Blue zijn de prachtige 3 stemmige vocalen en een repertoire dat bij luisteraars een even goede smaak veronderstelt als bij de bandleden.

Radio Acoustic speelt grote hits in een semi akoestische versie. Met een geheel eigen ‘sound’

Waan je in de jaren 40 en 50. Geheel in stijl en op eigen wijze brengt Velvet Radio de leukste hits van het heden, op een manier van het verleden.

Coverband 3Cover zet een zeer complete sound neer die niet draait om veel volume, maar vooral om kwaliteit.

Acting The Maggot speelt 100% live Ierse muziek. Folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek.

Met een gezonde dosis humor maakt Plussupportact pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco.

Het super muzikale trio Tr3at speelt muziek uit de 60’s, 70’s, Americana, pop en nog veel meer mooie liedjes.

Bij coverband Soulbeach worden hits van vroeger in hoog tempo afgewisseld met de hits van nu en samengevoegd in verrassende medleys en vette mash-ups!

Een show gebaseerd op het werk van Ilse De Lange waarin Rosanne de With met veel passie in de huid kruipt van Ilse.

Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: Say Keys heeft een enorm repertoire en weet alle verzoekjes in te willigen, dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen.

Kunnen 3 personen een waanzinnig feest maken? Ja hoor, en U bent degene die bepaald wat er gespeeld word. U roept, zij spelen.

Coverband boeken

Coverband huren of boeken

Welke coverbands, band, feestband of allround band ga ik boeken op mijn event of feest?
Immers het entertainment op je bedrijfsfeest of  personeelsfeest is van groot belang voor het slagen van je feest.

Muziekkeuze belangrijk voor de juiste sfeer

Er is geen twijfel over mogelijk dat entertainment zoals een band of coverband de sfeer op je evenement kan bepalen. Een goede coverband boeken is daarom ontzettend belangrijk. Laat je daarom adviseren door een entertainmentbureau met ervaring. Want wij weten altijd de juiste coverband te selecteren voor jouw evenement. We onderzoeken ook of deze band die je wil boeken op je feestlocatie past. Natuurlijk houden we ook rekening met je budget.

GigWorld is specialist in goede coverbands

Een coverband boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken ontzorgt het entertainment bureau GigWorld je. Wij zorgen voor een juiste selectie waar je uit kunt kiezen voor je evenement. Het moet immers aansluiten bij het feest, de beleving en eventuele communicatie boodschap. GigWorld is je entertainment- en evenement partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een coverband boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goede coverband kan je personeelsfeest of bedrijfsfeest onvergetelijk maken.

Coverbands: een breed en uitgebreid aanbod aan bands

Entertainmentbureau GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan bands. We bieden eigen ‘exclusieve’ coverbands aan, maar ook een groot bestand van bands waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen.  100% funk & soul… of stijlvolle allroundband , gouwe ouwe…of de nieuwste hits en covers. ’Het dak eraf’… of klassieke pianomuziek tijdens een 5-gangen diner, kroegrepertoire… of melodieën voor je balboekje, Unplugged…of lekker rocken, één saxofonist… of een 10-koppige groep met blazerssectie?

Wat voor coverband je ook zoekt: wij hebben hem, of vinden hem voor je!

Ga terug naar het entertainment overzicht

Start typing and press Enter to search