Dans video productie in Barcelona

 In Eventpartner, Openings act

Voor Marc van Laere Producties mocht GigWorld entertainment & eventpartner meewerken aan een prachtige dans video productie in Barcelona. Een prachtig spel tussen fantastische projectie, een video op maat en top dansers van niemand minder dan Gerland van Windt van X-Tension Dance.

Marc, dank je wel voor deze mooie opdracht!

Check de video en laat je verbazen!

Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. We produceren met de beste partners een fantastische dans video productie. Een geweldige tool tijdens een congres, als opening van je evenement of tussen de gangen van een mooi diner. Niks is te gek en mogelijkheden in overvloed.

Een dans video productie op je evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van het dansers, techniek, choreograaf etc. voor uw dans video productie. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. Het entertainment bureau: GigWorld, is uw partner. Tijdens het voortraject van de dans video productie, bij de uitvoer en in de nazorg. Er komt bij het boeken van een dans video productie immers meer kijken als menigeen denkt. Het kan u evenement onvergetelijk maken.

Dans X-Tension GigWorld 2

GigWorld Entertainment & Eventpartner
Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan entertainment. Eigen ‘exclusieve’ items maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen. Van een goede coverband met hippe DJ tot een interessante gastspreker. Eigen ‘exclusieve’ items, maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen: acteurs, straattheater, tape artiesten, openingsshows……….Vaak worden door ons nieuwe, leuke en verrassende artiestenconcepten bedacht. Dat zijn onze creations; van avondvullende artiesteninvulling, een hilarisch spelprogramma, artiesten in een winkelcentrum, vergaderen in een leuke setting tot eigen ontwikkelde entertainment acts & (dinner) shows, niets is ons te gek.

Wat voor entertainment u ook zoekt: wij hebben het, of vinden het voor u!

U kunt bij GigWorld ook terecht voor de inkoop van de benodigde techniek. Afhankelijk van de act, de locatie, het aantal gasten en het beschikbare budget, denken we graag met u mee in de perfecte invulling.

Je kunt entertainment boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

salsa workshop showLibdub maken