DANSACT

Als je op zoek bent naar een spectaculaire, explosieve show? Breaksquad geeft alle energie op het podium om iedereen te vermaken met hun acrobatische en dynamische moves. Breaksquad haalde zelfs de finale van Holland’s got Talent met hun spectaculaire show!

Freestyle dansers en danseressen voor dans- en promotie entertainment op het allerhoogste niveau. Welkom in een wereld waarin fantasie en werkelijkheid samen komen.

Met hun unieke stijl is iedere danser van The Ruggeds een erkend breakdancer of hiphopper in The Bboy Scene. Ze hebben al talloze wedstrijden gewonnen over de hele wereld, van solo performances tot grote producties met de hele dance-crew.

Passionele dans en / of salsa workshop met Dude! Als hij mensen ontmoet die zeggen: “ik kan niet dansen” of “ ik durf niet te dansen” ziet hij een uitdaging!

Een wervelende limbo show met drie danseressen. De show gaat vergezeld met opzwepende muziek. Indien de locatie het toelaat, wordt de show uitgevoerd met vuur.

Met een sensationele dans show brengt de danseres uw gasten helemaal in Oosterse sferen. Eventueel met slangen en uitgebreide shows met meerdere dansers en danseressen.

Twisten! is leuk om te dóen en om te kijken. In no-time te leren. Heerlijk om alles los te gooien.

Deze dames ontvangen je gasten op een heel speciale manier. Deze mobiele ‘schemerlampen’ zijn betoverend mooi gestyled en ze geven ook nog licht!

Start typing and press Enter to search