DANSACT

Als je op zoek bent naar een spectaculaire, explosieve show? Breaksquad geeft alle energie op het podium om iedereen te vermaken met hun acrobatische en dynamische moves. Breaksquad haalde zelfs de finale van Holland’s got Talent met hun spectaculaire show!

Freestyle dansers en danseressen voor dans- en promotie entertainment op het allerhoogste niveau. Welkom in een wereld waarin fantasie en werkelijkheid samen komen.

Met hun unieke stijl is iedere danser van The Ruggeds een erkend breakdancer of hiphopper in The Bboy Scene. Ze hebben al talloze wedstrijden gewonnen over de hele wereld, van solo performances tot grote producties met de hele dance-crew.

Passionele dans en / of salsa workshop met Dude! Als hij mensen ontmoet die zeggen: “ik kan niet dansen” of “ ik durf niet te dansen” ziet hij een uitdaging!

Een wervelende limbo show met drie danseressen. De show gaat vergezeld met opzwepende muziek. Indien de locatie het toelaat, wordt de show uitgevoerd met vuur.

Met een sensationele dans show brengt de danseres uw gasten helemaal in Oosterse sferen. Eventueel met slangen en uitgebreide shows met meerdere dansers en danseressen.

Unieke shows met vuur, kleurrijke LED lichthoepels, artistieke (UV) bodypaint en geprogrammeerde lichtshows

Deze dames ontvangen je gasten op een heel speciale manier. Deze mobiele ‘schemerlampen’ zijn betoverend mooi gestyled en ze geven ook nog licht!

Twisten! is leuk om te dóen en om te kijken. In no-time te leren. Heerlijk om alles los te gooien.

Gigworld

Dansact boeken

Een dansact op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een dansact boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Een dansact boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van dansacts voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een dansact boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een dansact kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan dansacts. Eigen ‘exclusieve’ dansacts maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen. Streetdance, hip-hop, freestyle, salsa, Afrikaanse dans…wij hebben de beste in huis!

Wat voor dansacts je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt een dansact boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search