DAVINA MICHELLE

Davina, zangeres van ” Duurt te lang”

Davina Michelle is nu ook te boeken via GigWorld voor uw event. Ze combineert pop en soul om een mooie mix te maken die voor iedere moment en iedere situatie geschikt is. Dit maakt Davina Michelle een uitermate geschikte artiest voor tijdens (bedrijfs-)evenementen. Mede door haar ongekende populariteit is ze op ieder event een hit.

In het programma ‘Beste Zangers’ (2018) zingt Davina Michelle het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Een record brekende nummer 1 hit die 11 weken op #1 blijft staan. Zo ontvangt Davina awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40,’ ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000,’ ‘Talent van het Jaar,’ ‘Hit van het Jaar,’ en ‘Muziekmoment van het Jaar’ met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Na het spelen van een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 richt Davina Michelle zich op haar eigen single die half maart (2019) uitkomt.

Idols;

In augustus 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group.’ Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen. Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us.’ zingen. Zo reageert P!nk (tot ongeloof van Davina) in een viral video op de cover met ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That’s better than I will ever sound.” Dit heeft veel teweeggebracht.

You Tube;

Davina’s YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief en heeft ondertussen tegen de 600K volgers en miljoenen views.Daarnaast zorgt de media-aandacht voor een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville. Ook wordt er in Nashville aan nieuwe liedjes gewerkt met Amerikaanse schrijvers.

Beste zangers;

Kort na haar Amerikaanse tour volgt Davina haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. In dit programma zingt Davina het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. De rest is geschiedenis. Als kers op de taart speelt Davina augustus dit jaar in het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag. Davina Michelle en haar team richten zich in 2019 op het uitbrengen van eigen muziek, met als eerste wapenfeit de single ‘Skyward’ die half maart 2019 uitkwam. Wilt u Davina Michelle boeken voor uw event? Neem dan contact met ons op.

Volg Davina Michelle op instagram: klik hier!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search