BOOGIE WONDERLAND DISCO SHOW

Welkom bij DE disco show van nú….let’s Boogie met de Boogie Wonderland discoshow!

Bij de entree wordt u al opgewacht en welkom geheten door onze beeldschone DISCO-girls. Gedurende de gehele avond zullen ze u vergezellen en uitnodigen om kleine en leuke details aan te brengen aan uw outfit in 70’s stijl. Een hoedje, lipgloss, misschien een ‘afro’….!

In de feestzaal wordt u muzikaal verwelkomt door onze DJ. Misschien wel Touch DJ Kenny Large. Hij staat al lekker te ‘grooven’ vanaf het podium. Er valt van alles te zien. Glinsterende discobal, verlichte dansvloer en een vette ledwall met old skool en op maat gemaakte beelden. Dit belooft een swingende avond te worden.

De DJ wordt afgewisseld met de Boogie Wonderland band. Een 9-koppige super band die iedereen omverblaast met de beste hits uit de kleurrijke 70’s en soms een beetje 80’s. Een stevige beat, funky bass, groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowen horns en fantastische vocalisten. De DISCO-girls zijn nu swingend bij de band te vinden. Ze blijken fantastische dansskills te hebben die ze maar al graag aan u laten zien.

DISCO FEVER!!

De Boogie Wonderland disco show is uitermate geschikt om verder uit te breiden. Een spetterend einde van bijvoorbeeld DJ duo: Wipneus en Pim. Of een extravagante make-over van de Masters of Beauty. Onze Happy Disco host, Huub! mag eigenlijk ook niet ontbreken. Deze vrolijke vogel weet als geen ander hoe je een feest moet bouwen!

MEER THEMAFEESTEN / ENTERTAINMENT CONCEPTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search