Dj & Vj artiesten

De Touch DJ draait met het allernieuwste snufje in DJ-land, de “Touch-screen DJ-set”. Fijn op de achtergrond bij de borrel, lekker chill lounge setting, allround of de dansvloer vol met gevarieerde draaistijlen? Alles is mogelijk.

Boek DJ Joost als de Gentleman DJ. DJ Joost is niet alleen een uitstekend DJ/sfeermaker maar zingt ook! Tijdens zijn dj set trakteert hij zijn publiek op uiteenlopende zangblokken.

In een avondvullende en interactieve Dance show nemen de Kings and Queens je mee langs de beste commercieel dance & pop muziek. De basis is een high-tech Touch DJ aangevuld met de vocalen van twee beeldschone MC’s/zangeressen en een groovende saxofonist.

De Free Record Show is de ultieme beleving! Zoek ‘t lekker zelf uit! Zoek je favoriete cd-single uit de bakken, geef ‘m aan onze DJ en ga los!

Percussie, sax, zang en veel enthousiasme zijn de ingrediënten die worden toegevoegd aan de grootste hits van toen en nu en maken dat je niets anders wil dan meezingen, dansen en springen!

Dj Miss Brown is een krachtig fenomeen.  Technisch geschoold ‘to the max’ maar vergeet nooit voor wie ze draait. Altijd kijkend naar het publiek in combinatie met haar ervaring, werkt als een garantie voor een geslaagde feestavond.

Met deze mobiele DJ is het mogelijk een feest of evenement te voorzien van een muzikale omlijsting, ook wanneer er geen facilitaire voorzieningen zijn.

Wanneer je DJ Maurice boekt, boek je een creatief, veelzijdig en verrassende allround DJ. DJ Maurice is thuis in meerdere muzikale markten: disco, dance-classics en 90’s. Maar ook hedendaagse muziek zit in zijn repertoire.

Met zijn prachtige witte vleugel kan hij zo van te voren een borrel of diner begeleiden met subtiele achtergrondmuziek en als het dak er af mag, dan combineert hij zijn krachten van de piano en DJ-Booth.

De kracht van de uiterst sympathieke DJ SuitZ zit in de diversiteit aan muziekgenres die hij zich eigen heeft gemaakt: disco, house, R&B, pop, Latin House, Moombahton, Nederlandstalig…het zit allemaal in zijn repertoire.

Ron Knuiman is een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround DJ, presentator & entertainer met een brede muziekkennis. Hij kan namelijk compleet met licht en geluid komen en kan ook nog zijn act ‘De Hitjes Bingo of Your Turn’ meenemen.

Timm werkt met een aantal ‘secret weapons’ als hij performt. Het eerste ‘secret weapon’ zijn de live elementen die hij toevoegt. Een andere is zijn eigenwijze platenkeuze, ook draait DJ TiMM UNiTED op de frequentie van 432 hertz. Dit wordt vaak ervaren als een aangenamer geluid.

Dj Mylo is een spontane, representatieve DJ die van ieder evenement, groot of klein, een ware happening weet te maken. Zijn specialiteit is Latin House, R&B (Commercieel) Salsa, Merengue, Bachata en Zuid-Amerikaanse muziek. Maar ook voor allround repertoire zeer goed in te zetten.

Is het een vleugel? Is het een jukebox? Is het een DJ-booth? De Vinyl Vleugel is het allemaal! Dit unieke concept is de perfecte muzikale invulling voor ieder feest.

De groep bestaat uit een fantastische DJ / MC, mindblowing DJ / saxofonist en een oogverblindende zangeres. Met deze show heb je het beste van een band en een dj in huis.

DJ Jarnoo is één van de beste allround DJ’s en sfeermakers van Nederland. Hij beheert alle disciplines: het draaien, sfeer maken, entertainen en zeker ook het presenteren.

De specialiteit van DJ Sertan is Latin House, Soul House, Jazzy House, Xotic Dance, Oriental, Tribal, Club, Classics, Lounge, Funk en Groove, R&B. (Commercieel) Salsa, Merengue, Bachatta, Turks, Egyptisch (multi-cultureel)

De veejay mixt bestaande clips met live beelden uit de zaal, foto’s en (indien gewenst) het logo van het bedrijf. Zo creëert hij een op maat gemaakte en ter plekke geïmproviseerde show die de visuele ervaring van een evenement perfectioneert.

De DJ en VJ zijn elk expert in hun eigen vakgebied. Als DVJ Brothers bundelen zijn hun krachten, in een avondvullende muzikale en visuele show.

Dj Johan Post is creatief, veelzijdig en verrassend. Sleutelwoorden die perfect aansluiten bij de manier waarop DJ Johan Post zijn muziek ten gehore brengt.

Dj boeken

Een goede dj op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een dj boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Een dj boeken is voor de meeste geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van dj’s voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een dj boeken komt immers meer kijken dan menigeen denkt. Een goede dj kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan dj’s. Eigen ‘exclusieve’ dj’s maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen. Hip, dance, all-round, dance-classics, world, male / female. U vraagt, wij draaien

Wat voor dj je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt een dj boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search