DJ MISS BROWN

Met een ervaring van 16 jaar draait DJ Miss Brown al een tijdje mee. Ze is namelijk erg jong begonnen met het verzamelen van platen en ze stond al voor haar 18e te draaien in een club. Ook draait ze vaak met geweldige artiesten wat een spetterende synergie tot stand brengt.
Miss Brown ziet er altijd stijlvol uit en weet het publiek met haar muziekkeuze te triggeren. Ze combineert haar platenkennis – van toen tot en met nu – met de lekkerste dansgrooves en remixes.
Altijd kijkend naar het publiek in combinatie met haar ervaring, werkt als een garantie voor een geslaagde avond.

Dj Miss Brown is een krachtig fenomeen.  Technisch geschoold ‘to the max’ maar vergeet nooit voor wie ze draait.

Dj Miss Brown is een geweldige DJ, ze blijft sociaal en bescheiden. Haar stijl is direct herkenbaar: funky, chique en stijlvol met een twist.

Onder de naam “Miss Braun” (later als “Miss Brown”), begon ze met oude Soul, Hip Hop en R & B, later met Disco, Funk, 2step en House.
Uiteindelijk heeft zij zich gespecialiseerd in bijna alle stijlen die werken op een dansvloer, vooral gericht op Disco, Vocal-, Funky- en Tech-House als haar specialiteit. Ze verrast het publiek graag met herkenbaarheid, een vleugje jaren ’80 en uiteraard de ’90’s!

MEER DJ & VJ ARTIESTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search