CRAZY CUPCAKE SHOW

Hoe crazy ben jij??

Een crazy concept waarbij de gast zelf cupcakes moeten maken in een razend snel tempo. Twee goedlachse hosts reiken een koptelefoon en een schort aan. Dan draait het rad…. door middel van de kleur waarop gedraaid wordt, is het karakter van de cupcake bepaald.

Crazy Cupcake recept

De gasten gaan direct aan de slag. Via de koptelefoons horen ze muziek en krijgen ze instructies. In ongeveer drie minuten is de opdracht om de mooiste, leukste of gekste cupcake te creëren. Ondertussen horen ze een bijpassend lied die matcht met de kleur en moet er meegezongen en gedanst worden.

Alle ingrediënten zijn aanwezig, zoals rolfondant, gekleurde botercrème, vormpjes voor het uitsteken , bolletjes, snoepjes, vlaggetjes, etc.

Uiteindelijk bepaalt de ‘deskundige jury’ wie de Crazy Cupcake Cup wint! En….over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden!

De Crazy Cupcake Show is een hilarische competitie die een erg kleurrijke toevoeging bied aan uw evenement. Het grote en kleurrijke decor is een echte aandachtstrekker en door de snelle rondes kunnen veel gasten genieten van deze crazy show.

Naast de Crazy Cupcake Show is de Funky Lolly show ook een erg leuke toevoeging. Iets minder competitie, maar net zo veel hilariteit en zoetheid.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search