DOE ENTERTAINMENT

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt …. feest, feest & nog eens feest! Geen oubollig gedraai en gekras, maar een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment.

Het is een vreemde gewaarwording. Maar zak heerlijk achteruit in een luie strandstoel, zet de speciale bril en koptelefoon op en geef u volledig over…

Een real mancave op je evenement, onze pro zal je gasten graag uitdagen. We nemen ook professionele tafels mee en je bent welkom om de pro’s uit te dagen!

Danny Jansen van 24Kitchen is de goedgebekte patissier.
Hij maakt ter plekke kleurrijke lolly’s, die op het lijf van de gast is geschreven.

Spelen met de mooiste pinballs / flipperkasten. We brengen ze gewoon naar je toe.

Als korte energizer of als teambuilding, de Haka workshop is erg breed inzetbaar. Het is een geweldige manier om je groep even uit de comfortzone halen.

Laat uw werknemers tegen elkaar strijden als ware rugbyhelden. Ingrediënten: lef, commitment, samenwerking en respect!

Met mijn alterego ‘Amystic’ geef ik – geheel in bohemian stijl en op een speelse manier – readings met een transformerend en geestverruimend randje.

De waarzegster legt de kaarten: voor het heden, voor het verleden en voor de toekomst. Ze duidt de kaarten echt en serieus, maar ook met een knipoog. Don’t worry…

Mag er een keer wat reuring zijn of iets geks gebeuren op de werkvloer? Een pop-up, snelle Gooische Bingo? Op je bedrijfs- of personeelsfeest of misschien wel op het eigen bedrijf?

Maak een foto in de studio en het fotoresultaat staat direct op een groot scherm. De modellen krijgen een fotoafdruk uitgereikt. Verrassend, snel en grappig!

Dude is een vrolijke gast die samen met zijn danspartner iedereen een onvergetelijke avond  kan bezorgen. Behalve een fantastische danser, een entertainer in hart en nieren..!

Twisten! is leuk om te dóen en om te kijken. In no-time te leren. Heerlijk om alles los te gooien.

Met dit mobiele fotoconcept wordt het publiek overal op het evenement geëntertaind en gefotografeerd. Supersnel én professioneel.

Onze gastheer legt met veel overtuiging en kennis uit hoe dat de waterpijp werkt, welke smaken tabak soorten er zijn en hoe je kunt gaan genieten van de waterpijp.

Tijdens de ukelele workshop leren de deelnemers in een groep, in een gezellige sfeer, een liedje op de ukelele spelen.

Fred en Corrie den Draayer, telgen van een oud kermisgeslacht, hebben voor u de enige echte ‘medische’ kermisattractie ontworpen: De Relaxbox.

Vliegen met een drone is een nieuwe hype, waarbij je het besturen van een onbemand vliegtuigje zelf kunt ervaren.

Met Huubs Muziekbingo is het feest compleet! Fragmenten van bekende hits, zoeken op je formulier, doorkruisen maar…. en Bingo!

Traditioneel, ongeschonden en met oprechte passie behandelen onze shoeshiners uw schoeisel. Ze zorgen ervoor dat u en uw gepoetste schoenen weer voor de dag kunnen komen.

GigWorld

Doe entertainment boeken

Doe entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een doe entertainment boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Doe entertainment boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van doe entertainment voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Er komt immers meer kijken als menigeen denkt. Entertainment kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan doe entertainment. Eigen ‘exclusieve’ entertainment maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen. Meedoen met een oergezellige bingo? Heerlijk relaxen aan de brainmachines of genieten van een ontspannende massage? Jezelf laten uitdossen met een stoere tattoo of een glinsterende visagie? Samen met je collega galmen op een smartlap van André Hazes of je creatieve uitspattingen vastleggen op het witte doek. Kortom, originele, interactieve items die uw feest net dat vleugje extra geven.

Wat voor doe entertainment je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!
Je kunt doe entertainment boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest en festival op je eigen bedrijf.

Start typing and press Enter to search