DRONE WORKSHOP

Dat drones steeds meer aan populariteit winnen is geen verrassing. Vliegen met een drone is dan ook een nieuwe hype, waarbij je het besturen van een onbemand vliegtuigje zelf kunt ervaren.

Tijdens deze leuke en vooral unieke activiteit die mogelijk is op elke geschikte locatie in Nederland, leer je om zelf dit nieuwe fenomeen te besturen. Je zult merken dat het een erg leuke ervaring is, iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen!

Ervaar het vliegen met drones samen met professionele drone operators. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones, leg een parkour af met een echte race-drone of bestuur een drone met alleen je handen. Er kan zowel binnen als buiten gevlogen worden met professionele drones. Het is ook mogelijk om foto’s te maken of te fi lmen met een drone. Zo kan de drone dus ook worden ingezet worden voor een bedrijfsfilm of foto.

Drone workshop en VR workshop

De drone workshop kan ook worden gecombineerd met een VR Workshop. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste apparatuur, de HTC Vive, die het mogelijk maakt om te bewegen in een virtuele wereld. Er is al snel genoeg ruimte om de VR workshop uit te voeren, wat de activiteit een super geschikt maakt voor iedere locatie. De workshop kan bijvoorbeeld goed worden uitgevoerd als een activiteit op het bedrijf, tijdens een break van een vergadering of als teambuilding activiteit.

Er is keuze uit een grote hoeveelheid belevingen die ook kunnen worden afgestemd op het thema van het feest. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

MEER DOE ACTIVITEITEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search