DVJ BROTHERS

De DVJ Brothers hebben de afgelopen 10 jaar meerdere bedrijfs- en culturele evenementen van eigentijdse muziek en sfeervolle beelden voorzien.

De DJ en VJ zijn elk expert in hun eigen vakgebied. Als DVJ Brothers bundelen zijn hun krachten, in een avondvullende muzikale en visuele show. Van popmuziek, tot oldies uit de 70’s 80’s en 90’s, afgewisseld met hedendaagse muziek zoals: hiphop, salsa, en dance.

Alle muziek wordt gedraaid vanaf een ‘glazen plaat’ De beelden worden vanuit de VJ booth aangestuurd en kunnen worden geprojecteerd op de aanwezige plasmaschermen, projectieschermen of desgewenst leveren ze een haarscherpe LED wall tot 15m2!

De VJ mixt bestaande clips met live beelden uit de zaal, foto’s en natuurlijk het logo van het bedrijf. Op deze manier ontstaat er een op maat gemaakte en ter plekke geïmproviseerde show die de visuele ervaring van het evenement compleet maakt.

De DVJ Brothers zijn uit te breiden met een saxofonist, viloiste, zangeres, percussionist of een MC.

Kortom: De ‘sharp dressed’ DVJ Brothers zorgen voor een nieuwe, muzikale, maar vooral ook een visuele belevenis op elk evenement.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search