Edile – Transparante ballen

Edile is een speelse en ritmische dansshow in transparante bubbels. Rond, zacht, sensueel, visueel en bijzonder dynamisch; deze dansshow zal je ogen verrassen en je hart betoveren! De ballen zijn gevuld met bloembladeren die geregeld door de ballen heen vliegen en zo een prachtig visueel effect creëren.

De act is bijzonder geschikt voor op gala-evenementen, festivals, bedrijfsfeesten of relatie evenementen en zelfs op productpresentaties. Van een solo optreden tot 5 ballen tegelijk is het altijd een verstommende act die ontroerd en betoverd.

Edile kan ingezet worden als een verrassende openingsact, maar ook als walking act bij het ontvangst. Naast de wit of rood gekleurde act Edile is de act ook mogelijk in blauw & silveren kostuums.

Mogelijkheden voor openingsact Edile

De betoverende transparante ballen hebben ontelbare mogelijkheden die we graag met je bespreken.

Zo is het mogelijk om niet één maar twee danseressen in een bal te zetten of een danseres met een hoelahoep in een bal. Of een of meerdere ballen op het water?
En om de act nog spectaculairder te maken is het mooi om de act te combineren met een tissue act en een violist.

Er zijn dus veel mogelijkheden om de act te customizen zodat dit een op maat gemaakte act wordt die uw event echt memorabel maakt.

MEER SPECIALE / OPENINGSACTS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search