EY Feesten in NH Leeuwenhors

NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout heeft 2 weken bijna 3000 EY medewerkers in huis gehad. De week werd 2x afgesloten met een knallend feest.

Dit jaar is gekozen voor een wereldfeest met de nadruk op Zuid Amerika. GigWorld mocht ‘meedenken’ over de invulling hiervan. In de grote zaal was een immens projectiedoek gehangen van 21 meter lengte. Hier konden de VJ’s op los gaan met fantastische beelden. Na een knallende opening met een Caribbean Rhythm & Brass band ging het feest pas echt beginnen. Hier speelden de rest van de avond de DJ’s met percussie en saxofonist het dak eraf. In de prachtige rotonde stonden heerlijke buffetten opgesteld voor alle nationaliteiten was er wel iets lekkers te vinden. Ook konden de gasten in deze mooi gedecoreerde ruimte een make-over krijgen door middel van hairstyliste en make-up artiest. Ook maskers maken met als thema Costa Rica was een populaire bezigheid.

Knallend feest in Noordwijkerhout!

Jamaica was vertegenwoordigd in een andere ruimte met een steel reggae band en in weer een andere ruimte begaf je je in Havanna – Cuba. In deze populaire ruimte speelde een Cubaanse groep en konden de gasten onder leiding van Dude de eerste pasje salsa leren.

Al met al twee zeer geslaagde avonden en we houden ons aanbevolen om volgend jaar weer als eventpartner te mogen ondersteunen.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Bottelair Brothers