FOODTAINMENT

De goedgebekte patissier Danny Jansen (bekend van 24Kitchen) verwent uw gasten maar al te graag met een ter plaatse op maat gemaakte lolly. U roept en de patissier maakt!

Geestig goochelen en jongleren door IJsco Ali met heerlijk Turks ijs. Optredens waar oud en jong zich letterlijk de vingers bij aflikken.

Jongleren, goochelen, lukraak ijs weggeven en het weer laten verdwijnen; het kan niet op bij IJsco Hasan. IJsco Hasan brengt een performance om van te smullen en is bij voorbaat al een succes.

Het zijn twee rasartiesten die uw gasten graag in de watten leggen: ze bieden komische versnaperingen aan en fijne hapjes, gebracht met een gezonde dosis humor.

Met een aantal soorten gesmolten chocolade in diverse kleuren maakt TV kok Danny Jansen de mooiste chocolade tattoos.

Gigworld

Foodtainment boeken

Een goede culinaire act op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. foodtainment boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement kan bij GigWorld entertainment.

Foodtainment boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van acts voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.

GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij het boeken van foodtainment komt immers meer kijken als menigeen denkt. Passend foodtainment kan de culinaire invulling van uw evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan foodtainment act. Eigen ‘exclusieve’ acts maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen. Van geestig jonglerende Turkse ijsgoochelaars tot een crazy cup cake show. GigWorld heeft het allemaal in huis om uw evenement culinair af te maken. Wat voor foodtainment je ook zoekt: wij hebben het, of vinden het voor je!

Je kunt foodtainment boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search