BOTTELAIR BROTHERS PROEVERIJ

Het zijn twee rasartiesten die uw gasten graag in de watten leggen: ze bieden komische versnaperingen aan en fijne hapjes, gebracht met een gezonde dosis humor

Bottelair brothers proeverij: Olijven
Deze twee onvervalst Spaans brabbelende Toreadors laten uw gasten de olijven van hun keuze pikaderen. Wanneer men na een kleine inspanning, de zuiderse vruchten dan ook nog in de mond kan mikken, smaken ze des te zonniger.

Bottelair brothers proeverij: Praline
Warm van kleur, zoet van smaak, plakkerig, troostend en opwindend… Als iets tot de verbeelding spreekt is het wel chocolade. De beste bonbon komt uit België. En dat hun chocolade uitzonderlijk lekker is staat bij deze Vlaamse patissiers op hun gezicht te lezen! Een weldaad bij koffie en dessert! Je likt je vingers erbij af!!

Bottelair brothers proeverij: Whisky
Om te voorkomen dat uw gasten Ierse Rommel of nog erger, Amerikaanse Bourbon te drinken krijgen, ziet een Schotse Lord erop toe dat er REAL Scotch Whisky volgens de regels van de kunst wordt geserveerd.
Wanneer de glazen weer eens gespoeld, opgeblonken of voorverwarmd moeten worden, krijgt zijn onderdanige butler het zwaar te verduren.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search