De Machine Promo 2

DE MACHINE

Veilig foto-entertainment op uw evenement

Passend bij de RIVM-normen die momenteel gelden, hebben we de De Machine fotoact aangepast.

Dit mobiele foto-concept stuurt je terug in de tijd!

Bijzondere Machine!

Rookwolken, geknars en gekraak trekken de aandacht  van het publiek als De Machine langs rijdt. Twee vreemd uitgedoste operators hebben De Machine op stoom gebracht en zijn klaar om een aantal toffe foto’s te produceren. Dat is het begin van deze bijzondere fotoact waarin gasten worden vermaakt en uiteindelijk naar huis gaan met een mooie foto-herinnering.

Mogelijkheden;

De opdrachtgever zal vooral aangesproken worden door het mobiele karakter en de commerciële mogelijkheden.
Of het nu op een straattheaterfestival, bedrijfsevenement of in een winkelcentrum is: deze act valt op blijft nog lang in de herinnering.

Website;

Op het meegeleverde fotokader staat een verwijzing naar de website waar de foto online kan worden bekeken, gedownload en gedeeld. Het webalbum kan worden voorzien van een wachtwoord.

Mondkapjes en wachtrijen;

Indien tijdens een act wordt vereist dat een mondkapje wordt gedragen, zal dat uiteraard worden gedaan door onze Fototainers. Natuurlijk passen we de stijl van de kapjes aan.
Wachtrijen bij De Machine maken we -indien gewenst-  met behulp van signing en paaltjes coronaproof. Zodat gasten op een veilige manier van de voorpret kunnen genieten.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search