FOTOTAINMENT

Nú veilig volgens RIVM normen !
Met het greenscreen kunnen de gasten plaatsnemen in de leukste achtergronden waardoor de foto meteen een uniek en leuk aandenken wordt aan het evenement.

Nú veilig volgens RIVM normen!
De Mobiele Fotograaf is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig mobiel en is dus inzetbaar op de gehele evenementlocatie. Daarnaast beschikt de act over een razendsnelle printservice met een stijlvolle uitstraling.

De Beauty Mirror is niet zomaar een photobooth; door alle interactieve functies worden uw gasten de hele avond vermaakt en blijft de Beauty Mirror interessant!

De Magic Mirror zorgt voor een interactieve belevenis waar uw gasten nog lang over na zullen praten! De spiegel is voorzien van een persoonlijk fotoframe.

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement!

Nú veilig volgens RIVM normen !
Een spectaculaire VIP Ontvangst met direct klaar foto!

Nú veilig volgens RIVM normen !
Een spectaculaire foto act met een bijzondere machine!
Vanzelfsprekend foto direct klaar!

Zanger, Zangeres, Tape act

Foto entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk feest wordt. Bij GigWorld kunt u fototainment boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Een foto act boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van acts voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.

GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een foto act boeken komt immers meer kijken dan menigeen denkt. Een goede foto act kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan foto entertainment. Eigen ‘exclusieve’ foto acts, maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen.

Wat voor act u ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor u!

Je kunt een foto act boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest, open dag, festival op het bedrijf etc.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

Start typing and press Enter to search