Frans Bauer

FRANS BAUER BOEKEN

Frans Bauer boeken voor je event of personeelsfeest?

De jonge Frans Bauer krijgt landelijke bekendheid door zijn optreden in het populaire tv programma All You Need Is Love. In 1992 brengt Frans onder begeleiding van producent Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit.
In 1994 breekt Frans Bauer definitief door als zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ wordt omarmd door een breed publiek. Niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp en komt zijn album ‘Veel liefs’ op de markt.

Frans Bauer en Marianne Weber

De samenwerking met Marianne Weber blijkt een gouden zet. In 1997 brengen Frans Bauer en Marianne Weber samen een album uit. De single ‘De Regenboog’ wordt een enorme hit. Een paar jaar later gaan beide artiesten wederom samen de studio in voor opnames. Met het album ‘wat ik zou willen’ als gevolg. De opbrengsten van de gelijknamige single doneren ze aan de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Tien jaar na hun eerste succes besluiten Marianne en Frans opnieuw een plaat uit te brengen. De single ‘Als ik met jou op de wolken zweef’ bereikt al snel de hoogste notering in de ranglijsten.

Ahoy

Van een artiest met zo’n schare fans kan een optreden in Ahoy natuurlijk niet uitblijven. Meerdere keren trakteert Frans Bauer zijn publiek in Ahoy op een spetterend optreden. Zijn eerste optreden in Ahoy in 1998 wordt tweemaal door de TROS uitgezonden op tv. Met meer dan twee miljoen kijkers is de show een waar kijkcijferkanon!

De prijzenkast van Frans Bauer

De wassen beeltenis van Frans staat inmiddels al geruime tijd in Madame Tussaud, veel van zijn albums zijn goud of platina en in 2000 en in 2001 mag Frans Bauer de publieksprijs voor beste zanger van het jaar in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij. En daarmee houdt de prijzenregen nog niet op voor Frans Bauer. In april van dat jaar wordt hij door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Frans Bauer boeken

Frans Bauer boeken voor je evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search