Gerard Joling boeken / inhuren

Gerard Joling is met een track record van meer dan 25 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerard’s naam is meer dan gevestigd. En omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is Gerard het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeevenaarde carriere. Zijn vele muzikale onderscheidingen en gouden en platina awards die hij tot nu toe in ontvangst mocht nemen spreken eigenlijk voor zich.

Gerard Joling op personeelsfeest

Als kind stond Gerard al graag in het middelpunt van de belangstelling. Gezien worden en mensen vermaken loopt als een rode draad door zijn leven. Hij startte zijn carriere in de spotlights als fotomodel en danser. In 1985 breekt Gerard, na jaren van demo’s sturen naar platenmaatschappijen, door na een derde plaats in de finale van de allereerste talentenshow op de Nederlandse televisie: de destijds razend populaire Soundmixshow van Henny Huisman. Gerard’s eerste nummer 1 hit ‘Love is in your Eyes’ liet niet lang op zich wachten en werd al snel beloond met dubbel platina.  In 1988 wordt Gerard gevraagd Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Dublin alwaar hij met ‘Shangri La’ in de top tien eindigt. In de jaren negentig debuteert de dan al immens populaire Gerard als televisiepresentator in het karaokeprogramma ‘Zing met me Mee’ van RTL4, een eigen show met miljoenen kijkers. De titelsong neemt hij ook voor zijn rekening en die bestormt direct de hitparade. Daarnaast heeft Gerard onlangs ook een nieuwe hit opgenomen samen met Snollebollekes genaamd “Total Loss”.

Special guest

Ook is Gerard met grote regelmaat special guest in het kijkcijferkanon Live & Cooking van Carlo Boszhard en Irene Moors en heeft hij een programma met Gordon. Vervolgens presenteert Gerard drie seizoenen lang het succesvolle programma ‘De Waarheid’ op SBS6. Het bevalt Gerard goed bij SBS6 waar hij uiteindelijk ook drie jaar lang ‘Shownieuws’ presenteert en waarvoor hij tot op de dag van vandaag nog met regelmaat aan de slag is. Ruim twintig jaar na deelname aan een talentenjacht doet Gerard het ook goed als presentator van diverse talentenshows: drie seizoenen ‘Popstars’, twee seizoenen ‘Holland’s Got Talent’. Bovendien straalt hij – ruim tien jaar nadat hij zelf als speciale gast in bijna honderd Holiday On Ice shows voor honderdduizenden toeschouwers de sterren van de hemel schaatste – naast Nance als presentator van ‘Sterren Dansen op het IJs’.

Boekingen van Gerard Joling

In 2009 valt Gerard, na een veelvoud van onderscheidingen, een vrij unieke eer te beurt. Hij wordt voor de tweede keer in was gegoten omdat de Gerard van vlees en bloed na vijftien jaar weinig gelijkenis meer vertoont met het wassen beeld. De nuchtere, in Schagen geboren en getogen Gerard mag zich hiermee scharen onder beroemdheden van wereldformaat als Johan Cruijff en de leden van het Koninklijk Huis. Kortom, het gaat lekker met Gerard. In het najaar van 2013 verzorgt Gerard weer eens een groots eigen concert. Ditmaal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Een show waarin hij ‘gewoon’ lekker zichzelf is en waarin hij solo en samen met bijzondere gasten het publiek in vuur en vlam zet. In de weergaloze live show ‘LEKKER’ passeren hits en muzikale hoogtepunten de revue. En dat zijn er? lekker veel!

Gerard Joling boeken / inhuren voor een personeelsfeest of bedrijfsevent? neem dan gerust contact met op ons voor de actuele kosten en beschikbaarheid.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search