GigWorld: 15 jaar alweer!

 In Uncategorized

GigWorld: Alweer 15 jaar succesvol met invullen van evenementen met entertainment, creaties, openingen en meer…!

Maken van mooie en spectaculaire openingen, bedenken van feestconcepten, samenwerking met diverse evenementenbureaus en het creëren van een mooie artiestenstal. Zoals swingende coverbands, acteurs, DJ’s, tape artiesten, wereldmuziek, etc.

Het verzorgen van mooie feesten in bestaande locaties, maar ook op het strand, midden in het bos of in een oud klooster, niets is te gek.

Bedankt opdrachtgevers, relaties, artiesten en iedereen die aan ons succes hebben meegewerkt!

Op naar de volgende 15!!!
Gigworld 15jaar

Gig World is een entertainmentbureau opgezet door mensen met jarenlange ervaring in de entertainmentwereld, zowel achter als vóór de schermen. GigWorld heeft een uitgebreid en breed artiestenaanbod. En onze kwaliteitseisen met betrekking tot het aangeboden entertainment gaat verder dan het musiceren/uitvoeren alleen.

Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt.

Goed entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van het entertainment voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.
Het entertainment bureau: GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Er komt bij het boeken van entertainment immers meer kijken als menigeen denkt. Entertainment kan u evenement onvergetelijk maken.

Uw partner voor entertainment en evenementen

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed entertainment- en artiestenaanbod. Van een goede coverband tot een interessante gastspreker. Eigen ‘exclusieve’ items maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen: acteurs, straattheater, tape artiesten, openingsshow…..

Vaak worden door ons nieuwe, leuke en verrassende artiestenconcepten bedacht. Dat zijn onze creations & themafeesten; van avondvullende artiesteninvulling, een hilarisch spelprogramma, artiesten in een winkelcentrum, vergaderen in een leuke setting tot eigen ontwikkelde entertainment acts & (dinner)shows, niet is ons te gek!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Personeelsfeest