rosenberg trio gipsy muziek live op podium

THE ROSENBERGS

Johnny Rosenberg begon al op jonge leeftijd met gitaarspelen. Samen met zijn neefje Jimmy Rosenberg had hij zijn eerste trio (The Gypsy Kids, later omgedoopt tot Sinti) dat meteen al een succes was. Na cd-opnames in Hilversum (1995) volgden er 2 Amerikaanse tournees (waar ze o.a. Mariah Carey ontmoetten) en een uitgebreide Europese tour, waarbij ze o.a. het voorprogramma deden van soullegende James Brown. Een dikke 10 jaar later deed Johnny hetzelfde met zijn ‘Trio Johnny Rosenberg’ (waarmee hij door Europa toerde) en ging vervolgens verder met zijn andere neefje Mozes Rosenberg (broertje van Stochelo Rosenberg). Na diverse cd-opnames en theatertours zijn ze nog steeds even fanatiek als toen ze als kleine jongens begonnen.

Het huidige trio dat luistert naar de naam ‘The Rosenbergs’ is zonder meer een van de beste jazztrio’s van Nederland, maar heeft zich ook al ver buiten de grenzen laten gelden.

Vaak lijkt het repertoire op dat van Het Rosenberg Trio, maar The Rosenbergs spelen ook ander materiaal. Johnny Rosenberg, hoe kon het ook anders, verwisselt zijn gitaarspel regelmatig voor zang.

Een gevarieerd programma van nostalgie, romantiek maar vooral ook pure gitaarvirtuositeit is waar zij u op zullen trakteren.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search