Goochelaar boeken

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke magische entertainment ervaring. Een combinatie van “ Mind Magic” gemixt met een grote dosis humor.

In uw eigen theater of locatie speelt de “Magic Comedy Fabriek” in hun sterkst mogelijke opstelling 4 fantastische close-up magic shows.

Leo Smetsers weet als geen ander goochelkunst op top-niveau te combineren met een grote dosis humor. Zowel op een podium als tussen de gasten als table-magician.

Joe Pequerrucho is de beste mindreader van Nederland. Joe is te boeken met zijn interactieve close-up magic act waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

Jong, fris, dynamisch en prijswinnend multi-talent! Een kleine act met grote impact. Robin Matrix mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs.

De croupier van Casino Magic combineert spel en magie tot één grote entertainmentshow. Hij zorgt voor veel hilariteit en  grote stapels fiches op tafel.

Louis Baerts – goochelaar en entertainer, weet gasten van alle leeftijden en op elk niveau moeiteloos mee te nemen in zijn wereld van de magie en illusie!

Jan Smulders is de allround goochelaar voor zakelijk evenement of beurs, jarige of jubilaris, kindershow en familiefeest of tijdens uw huwelijksfeest!

Gigworld

Ontdek de Magische Wereld van Goochelaars bij GigWorld!

Het organiseren van een evenement vergt veel inspanning en planning. Van het kiezen van de locatie tot het bepalen van een thema, van de aankleding tot de catering en natuurlijk niet te vergeten het entertainment. Een onvergetelijk evenement vraagt om een geweldige goochelaar. Voordat je begint met zoeken, is het belangrijk om te bedenken aan welke eisen de goochelaar moet voldoen. Denk hierbij niet alleen aan het type goochelaar, maar ook aan het beschikbare budget en de locatie van het feest. Als je de hele avond betoverd wilt worden, kan GigWorld je als entertainmentpartner helpen bij het creëren van een compleet plaatje.

Het is herkenbaar: door het overweldigende aanbod aan goochelaars zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dit kan demotiverend werken en je laten twijfelen over de toegevoegde waarde van een goochelaar op je evenement. Raak echter niet ontmoedigd, maar laat je adviseren. Met passie en expertise zorgt het team van GigWorld ervoor dat jij als klant volledig ontzorgd wordt, van de aanvraag tot aan de nazorg. Het boeken van een goochelaar is geen alledaagse bezigheid en een goed entertainmentbureau denkt met je mee. Entertainment heeft de kracht om je evenement onvergetelijk te maken.

Een getalenteerde goochelaar op jouw evenement is dé sleutel tot een onvergetelijke ervaring. Bij GigWorld kun je een goochelaar boeken voor diverse gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, privéfeesten, bruiloften en openbare evenementen. Laat je deskundig adviseren door een entertainmentpartner, zij weten altijd de perfecte goochelaar te selecteren die bij jouw evenement past, rekening houdend met je budget.

Het boeken van een goochelaar is geen alledaagse bezigheid. Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie van goochelaars die perfect aansluiten bij jouw feest, beleving en communicatieboodschap.

GigWorld biedt een uitgebreid en divers assortiment aan goochelaars, zowel eigen ‘exclusieve’ goochelaars als een uitgebreid bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit waarborgen.

Welk type goochelaar je ook zoekt, wij hebben ze in huis of vinden ze voor jou!

Je kunt een goochelaar boeken voor recepties, netwerkborrels, bruiloften, personeelsfeesten, openingen en privéfeesten.

Start typing and press Enter to search