Goochelaar boeken

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke magische entertainment ervaring. Een combinatie van “ Mind Magic” gemixt met een grote dosis humor.

In uw eigen theater of locatie speelt de “Magic Comedy Fabriek” in hun sterkst mogelijke opstelling 4 fantastische close-up magic shows.

Leo Smetsers weet als geen ander goochelkunst op top-niveau te combineren met een grote dosis humor. Zowel op een podium als tussen de gasten als table-magician.

Joe Pequerrucho is de beste mindreader van Nederland. Joe is te boeken met zijn interactieve close-up magic act waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

Jong, fris, dynamisch en prijswinnend multi-talent! Een kleine act met grote impact. Robin Matrix mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs.

De croupier van Casino Magic combineert spel en magie tot één grote entertainmentshow. Hij zorgt voor veel hilariteit en  grote stapels fiches op tafel.

Louis Baerts – goochelaar en entertainer, weet gasten van alle leeftijden en op elk niveau moeiteloos mee te nemen in zijn wereld van de magie en illusie!

Gigworld

Goochelaar boeken!

Een evenement plannen is veel werk. Je moet nadenken over o.a. de locatie, een thema, de aankleding, catering en natuurlijk het entertainment. Het moet immers een spetterend evenement worden en daar hoort goed goochelaar bij. Voor je met zoeken begint bedenk je eerst aan welke eisen de goochelaar moet voldoen. Denk hierbij niet alleen aan het soort goochelaar. Maar denk ook na over het beschikbare budget en de locatie waar het feest plaats moet gaan vinden. Wil je de gehele avond magic op je feest? Samen met een entertainmentpartner bedenk je een compleet plaatje.

Je herkent het vast wel; door het vele aanbod aan goochelaars zie je door het bomen het bos niet meer. Je raakt gedemotiveerd en je gaat misschien wel twijfelen over de inzet van een goochelaar. Raak niet ontmoedigd maar laat je adviseren. Met passie en verstand van zaken zorgt het team van GigWorld dat je als klant ontzorgt wordt. Van de aanvraag tot de nazorg. Een goochelaar boeken is iets wat je niet dagelijks doet. Een goed entertainmentbureau denkt met je mee. Entertainment kan je evenement onvergetelijk maken.

Een goede goochelaar op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een goochelaar boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement. Laat je goed adviseren door een entertainmentpartner. Zij weten altijd de juiste goochelaar te selecteren voor jou evenement. Natuurlijk houden ze ook rekening met je budget.

Een goochelaar boeken is geen dagelijkse bezigheid. Wij zorgen voor een juiste selectie van goochelaars voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.

GigWorld heeft een uitgebreid en breed aanbod aan goochelaars. Eigen ‘exclusieve’ goochelaars maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen.

Wat voor goochelaar u ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt een goochelaar boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search