Goochelaar boeken

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke magische entertainment ervaring. Een combinatie van “ Mind Magic” gemixt met een grote dosis humor.

In uw eigen theater of locatie speelt de “Magic Comedy Fabriek” in hun sterkst mogelijke opstelling 4 fantastische close-up magic shows.

Leo Smetsers weet als geen ander goochelkunst op top-niveau te combineren met een grote dosis humor. Zowel op een podium als tussen de gasten als table-magician.

Joe Pequerrucho is de beste mindreader van Nederland. Joe is te boeken met zijn interactieve close-up magic act waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

Jong, fris, dynamisch en prijswinnend multi-talent! Een kleine act met grote impact. Robin Matrix mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs.

De croupier van Casino Magic combineert spel en magie tot één grote entertainmentshow. Hij zorgt voor veel hilariteit en  grote stapels fiches op tafel.

Louis Baerts – goochelaar en entertainer, weet gasten van alle leeftijden en op elk niveau moeiteloos mee te nemen in zijn wereld van de magie en illusie!

Start typing and press Enter to search