GOSPELKOOR AMAZING VOCALS

Gospelkoor Amazing Vocals zingen bekende gospel en negro spirituals, maar ook musicalsuccessen, soulhits, moderne popsongs en traditionals.

Een groep mensen die “slechts” hun Surinaamse afkomst en hun grote liefde voor zang gemeen hadden, zorgde voor het unieke gezelschap van Gospelkoor Amazing Vocals. Enkel bij gelegenheid kwamen ze bij elkaar, oefenden dan voor een bepaald evenement om elkaar vervolgens weken of soms wel maanden niet te zien. Het klikte echter zo goed, niet alleen qua stemmen, maar ook qua karakters, dat het besluit al gauw genomen was om dit tot een vast koor te vormen. Amazing Vocals (voormalig Ressurection Singers) was een feit.

De leden van het koor hebben reeds vele optredens op hun naam staan en heeft hierdoor veel ervaring. Optredens in de Henny Huisman Surprise show, bij de Toppers, bij Paul de Leeuw voor Stef Bos, Gerard Joling, Marco Borsato, Idols, Celine Dion, Mariah Carey,3FM Awards, Di-Rect en bij het afscheidoptreden voor Salomon Burke door De Dijk in Paradiso. Ook heel wat concerten, bedrijfs– en particuliere feesten passeerden de revue. Amazing Vocals is niet zomaar een (blackgospel) koor dus. Een koor dat kwalitatief hoog zangwerk brengt in een prettige ontspannen groepssfeer.

Door hun uitstraling, swing en repertoirekeuze werkt een optreden altijd aanstekelijk op het publiek.
U kunt met Gospelkoor Amazing Vocals gewoonweg niet stil bij blijven staan!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search