HAKA WORKSHOP

De Haka workshop kent twee vormen, namelijk: kort & krachtig en indrukwekkend & intensief.  Hierdoor kan de Haka workshop op ieder moment op de juiste manier voor uw event worden ingezet. Als korte energizer of als teambuilding, de Haka workshop is erg breed inzetbaar.

Kort & krachtig Haka workshop

Deze relatief korte workshop is de ideale manier om mensen kort en krachtig een heleboel energie te laten ervaren. Prima geschikt als aftrap van een evenement of dag of als onderbreking tijdens een lange vergaderdag. Op deze manier kun je kleine of grote groepen een energieke ervaring geven zonder dat het al te intensief is!

Iedereen is in korte tijd alert en vol energie!

Het is een geweldige manier om een groep even uit hun comfortzone halen. Daarna gaan ze ook vaak meer ontspannen met elkaar om. Dan werkt deze energieke workshop als een fantastische ijsbreker. Er wordt hierbij geen hele Haka uitgevoerd maar natuurlijk wel de typerende bewegingen. Men wordt uitgedaagd zijn of haar krachten op te roepen en te delen. Er wordt uiteraard ook iets verteld over de geschiedenis van de Haka, maar gezien de duur van de workshop blijft dit kort!

Indrukwekkend & intensieve Haka workshop

Tijdens deze workshop ga je als groep aan de slag met de beroemde Ka Mate haka. Deze haka wordt onder andere door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam uitgevoerd en is erg krachtig en energiek.

Geschiedenis van Haka

In het uitvoeren van deze intensieve workshop is er meer aandacht voor het stuk achtergrond en de geschiedenis van haka. De insteek van uw organisatie of bedrijf wordt meegenomen in de invulling van de workshop, hoe kunnen de waarden van haka meegenomen worden in uw team of bedrijf?

Uitdagende elementen

Tijdens de workshop komen er ook een aantal uitdagende elementen aan bod, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het tegenover elkaar zetten van de deelnemers!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search