het comite orkest leuke persfoto muzikaal trio

HET COMITÉ ORKEST

De leden van Het Comité Orkest zijn drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen. Maar dan wel op hún manier. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment met humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Het Comité Orkest maakt haar eigen arrangementen, zodat het voor kan komen dat je favoriete nummer ineens anders klinkt. Maar maakt u zicht geen zorgen, de arrangementen zijn dusdanig herkenbaar dat er altijd uit volle borst meegezongen kan worden!

Het Comité Orkest kan mobiel optreden en de bezetting bestaat uit: accordeon/ukelele, drum, contrabas en 3 zeer stemmige vocalen. Er wordt dan gebruik gemaakt van kleine versterking.

Ook vanaf een podium krijgen ze de zaal gemakkelijk op z’n kop. Een feest van herkenning.

Ze zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsfeest, vrijdagmiddag borrel, festival, jubileum, theater, winkelcentrum en veel meer. Zo zijn ze eigenlijk overal in te zetten.

De top 2000 DRAAIT DOOR!!

U draait aan het rad, Het Comité Orkest speelt! Zo wordt het spel met de draaischijf gespeeld. Het publiek mag draaien en het nummer wat valt is het lied dat correspondeert met een nummer uit de lijst der lijsten.
Het Comité Orkest zal vervolgens het nummer, op geheel eigen wijze, ten gehore brengen. Op en top interactie! Geniet van een avond muziek, humor, meezingers en heel veel plezier met de top 2000 ietsje anders!

Het Comité Orkest boeken?

GigWorld verzorgt de zakelijke boekingen voor Het Comité Orkest.
Voor theater, festivals & privé feesten, neem dan contact op met Het Comité Orkest.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Naam artiest (verplicht)

  Gewenste boekingsdatum

  Locatie

  Aantal gasten

  Speeltijden

  Uw bericht

  Privacyverklaring

  Start typing and press Enter to search