het-comit-orkest-header-2

HET COMITÉ ORKEST

Het Comité Orkest bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehoren brengen, maar dan wel op hun manier. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment en humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Het Comité Orkest maakt haar eigen arrangementen zodat het voor kan komen dat je favoriete nummer een geheel andere feeling heeft gekregen. Maar maakt u zicht geen zorgen, de arrangementen zijn dusdanig herkenbaar dat er altijd uit volle borst meegezongen kan worden!

Het Comité Orkest is mobiel. De bezetting bestaat uit: accordeon/ukekele, drum, contrabas en 3 zeer stemmige vocalen.

Maar ook vanaf een podium krijgen ze de zaal op z’n kop.

Ze zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsfeest, vrijdagmiddag borrel, festival, jubileum, theater, winkelcentrum en veel meer. Zo zijn ze eigenlijk overal in te zetten.

De top 2000 BINGO!!

U draait, Het Comité Orkest speelt! Zo wordt de top 2000 bingo gespeeld. Het publiek mag draaien en het nummer op het balletje is het nummer dat correspondeert met een nummer uit de lijst der lijsten. Het Comité Orkest zal vervolgens het nummer, op geheel eigen wijze, ten beste brengen. Op en top interactie! Geniet van een avond muziek, humor, meezingers en heel veel plezier met de top 2000 bingo!

Repertoire:

Bohemian Rhapsody – Hotel California – Happy – Show me the way – One day I’ll fly away – Billy Jean -How deep is your love – Hey Jude – Somebody to love – Dreams – I’m not in love – Could you be loved – Englishman in New York – Good Vibrations – Space Oddity – Het dorp – Let’s dance – The logical song – Une belle histoire – – Is dit alles? – Mr. Bluesky – Call me Al…….and many more… !!!!

Een speelse muzikale voorstelling, vol humor, interactie en hoogstaande muzikale composities die met driestemmige zang en originele begeleiding uitgevoerd worden.  Een trio dat mede door hun jarenlange samenwerking en ervaring opvalt door hun kwaliteit, muzikaliteit en het vermogen om een groot publiek te vermaken. Dit is de kans om het publiek te laten kennismaken met deze geweldige talenten.

Het Comité Orkest boeken?

GigWorld verzorgt alle zakelijke boekingen voor Het Comité Orkest.
Voor theater, festivals & privé feesten, neem dan contact op met Het Comité Orkest.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search