hcp-header-en-logo

HET COMITÉ PRESENTEERT!

Uw evenement loopt pas gesmeerd wanneer Het Comité Presenteert!

Een perfecte combinatie van muziek, comedy, gastheerschap en presentatie van je feest.

Vaak zijn er bij een bedrijfsfeest of evenement ook ceremoniële zaken te regelen. Er moeten mensen worden aangekondigd, bedankt, geïntroduceerd of uitgezwaaid.
Ook dat kunt u overlaten aan Het Comité Orkest. Zij presenteren de avond op geheel eigen komische doch professionele wijze.
Muzikaal, theatraal, cabaretesk en met een enorme variatie krijgt het bedrijfsfeest of evenement de sfeer van een volwaardige theatershow!
Zorgt u voor goede achtergrondinformatie, dan kan er zelfs gespeeld worden met spitsvondige teksten in de aankondigingen of zelfs, hele acts op maat gemaakt worden.

Bart de Rijk (frontman van Het Comité Orkest) heeft een jarenlange ervaring in circus, theater, film, reclame en muziek.
Hij zorgt er voor dat je met talenten in deze diverse disciplines, een perfecte timing, een grote dosis inventiviteit, muzikaliteit en variatie, een hoogwaardig avond vermaak kunt creëren zonder dat het al te
veel moeite lijkt te kosten!

Het Comité Orkest zijn drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen, maar dan wel op hún manier.
De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment met humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search