HET HOLLANDS CAFE

Een avond in “Het Hollands cafe” staat voor gezelligheid, humor, meezingen en uit je dak gaan!

Gastheer Johnny Fernando en stralend middelpunt Dame Blanche verzorgen samen met zangtalent Nikky een spetterende Hollandse show waarin het publiek een groot aandeel heeft. Van Wolter Kroes, via Gerard Joling naar Django Warner om weer bij Andre Hazes, het songfestival en bloed, zweet en tranen uit te komen!
Het hele Nederlandstalig repertoire komt in het Hollands cafe langs met veel grappige onverwachte voorvallen. Een feest der herkenning voor de liefhebbers van “Het Hollands cafe”!

Een oerhollandse vorm van entertainment waar je actief of passief aan kunt deelnemen. Zeg maar liever “ondergaan”, want een avond in het Hollands cafe vergeet je niet snel! Is het de bevallige, ronde boezem van Dame blanche of zijn het de opwindende vormen van Nikky, die zorgen voor een lichte opwinding?

Zing je luidkeels mee met de Nederlandse inzendingen naar het songfestival of begin je pas bij het repertoire van Andre Hazes?

“Het Hollands cafe” heeft succes bij alle leeftijden en is een absolute hit bij personeelsevenementen, privefeesten en manifestaties!

Voor de liefhebbers van “Ik hou van Holland” is deze avond zeker een must!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search