Het BitterBAL

Vandaag bent u te gast op het bitterBAL. Een avond vol met FEEST, FEEST, FEEST!

Bij de deur wordt je hartelijk ontvangen door gastheer Johnny Fernando. In no time heeft hij een klik met de gasten. Dit belooft een mooie avond te worden. Een heerlijk samenzijn!

Op het bitterBAL speelt u een rol. Misschien wel de hoofdrol! Het is een avond waarin bitterzoete klanken, heerlijke meezingers, een rijk gevulde bingo, onvergetelijke interactie en verrassingen de boventoon voeren………..Een avond met en voor u!

Johnny Fernando is niet alleen vanavond. Samen met stralend middelpunt Dame Blanche en zangtalent Nikky verzorgt hij een spetterende muzikale show waarin het publiek een groot aandeel heeft. De meezingers gaan van Wolter Kroes, via Gerard Joling naar Django Warner om weer bij Andre Hazes en het songfestival uit te komen! Het hele Nederlandstalig repertoire komt langs met veel grappige onverwachte voorvallen. Een feest der herkenning, volledige ontlading, prachtige klanken en schorre kelen!

Als Johnny, Dame Blanche en Nikky aan het zuurstof moeten verschijnt hij ten tonele…De King of Bingo!…..Geen oubollig gedraai en gekras, maar bingo wordt door de king een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment! Het paleis van de King of Bingo is gevuld met fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wil winnen)!

De afmeting van het domein van het bitterBAL maakt niet uit. Moeiteloos voegen we hier een act van een bekende Nederlander, dansers, DJ, make-over-act en/of fotostudio aan toe. Maar ook voor een klein gezelschap voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen…van het lachen is het bitterBAL geschikt!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”9421″]

Start typing and press Enter to search