Huubs Muziekbingo

Met Huubs Muziekbingo is het feest compleet! Feest met een spel-element. Avondvullend voor een “vast” publiek of “inloop” muziekbingo met wisselend publiek op grotere evenementen. Huub draait fragmenten van bekende hits, zoeken op je formulier, doorkruizen maar….en Bingo! Natuurlijk vallen er fantastische prijzen te winnen. En … het is onmogelijk om niet mee te zingen!

Voor de gelegenheid is het ook mogelijk om de bingo een thema te geven, bijvoorbeeld; kerst, 80’s, 90’s of soul. Het is zelfs mogelijk om er een silent bingo van te maken!

Huubs muziekbingo wordt gespeeld door de legendarische artiest Huub Hangop.

Huub Hangop

Huub is een artiest uit Brabant die in Nederland en ver daarbuiten zijn sporen heeft verdiend. Entertainer pur sang.

Entertainen is zijn passie en hij heeft daarom zijn banen als vrachtwagenchauffeur en advocaat daarvoor opgezegd.
U kent vast wel één van Huubs nummers. Blader maar eens door zijn discografie op Spotify of YouTube.

Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant, Anita.nl en Wat ben je lelijk van dichtbij zijn er voorbeelden van. In 1982 ontdekt door investeerders Kees Luijkx (vriend) en Willem van Kooten (vroeger bekend als Joost den Draaier, ex Veronica/Hilversum 3). Huub heeft drie 3 cd albums en vele cd singles vol gezonden. Hij trekt door het land met deze liedjes in een vrolijke show met veel interactie met het publiek. Dat is zijn sterke kant: sfeer en feest maken!

Een optreden zonder toegift heeft Huub in dertig jaar nog niet meegemaakt. Zelfs niet afgelopen woensdag in bejaardentehuis De IJpelaar te Breda.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search