“Het heeft al onze verwachtingen overtroffen!!”

 In Uncategorized

Voor een 25 jarig huwelijksfeest mocht GigWorld entertainment & eventpartner i.o.v. Constant in Beweging meedenken met de entertainment invulling voor deze feestelijke dag.
Partyjacht Grace Kelly was the place to be. Een heerlijke avond met coverband Nighttrain, Dj Jarnoo en table magician Robin Matrix.
Deze combinatie resulteerde in een waanzinnig huwelijksfeest.

Reactie klant: ” Het heeft al onze verwachtingen overtroffen!! Geweldige band, top DJ en Robin Matrix was verbazingwekkend. Wij hebben zoooo ontzettend genoten en we krijgen alleen maar geweldige reacties. Echt iedereen heeft een topavond gehad en voor ons was het zo bijzonder. Mooie momenten om nooit te vergeten. We hebben vooral heel veel gelachen en plezier gehad met alle lieve en gezellige mensen die ons dierbaar zijn.

Robin Matrix was echt super. Er wordt nog veel over gepraat, echt leuk! De jeugd vond hem ook geweldig. Sowieso heeft de jeugd een topavond gehad! Mede dankzij Dj Jarnoo die hen de dansvloer op kreeg en daar goed op inspeelde.

“Het heeft al onze verwachtingen overtroffen!!”

De coverband Nighttrain was echt top! Heerlijke dansmuziek en goede show! We kregen tijdens hun optredens al veel reacties. Ze hebben echt top gespeeld. Ze kregen iedereen lekker aan het dansen!

Dj Jarnoo was waanzinnig goed! Wat een stemming heeft hij er in gebracht met zijn muziek en lekkere geklets. Alles klopte, alles zo goed getimed, een groot feest!! Hij was echt een topper!!

Veel dank!!”

Een optreden van Coverband Nighttrain, Dj Jarnoo en/of Robin Matrix Boeken voor je huwelijksfeest? Mail naar info@gigworld.nl | 040 – 255 6 222.

Coverband Nighttrain GigWorld 1

Coverband Nighttrain GigWorld 2

Dj Jarnoo en Robin Matrix GigWorld 1

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

zangeres Emy PerezDiscoband boogie wonderland band