JAZZ, BLUES & SOUL

Verras je gezelschap met een sfeervolle mix van bekende jazz melodieën en fijne ritmes. Geïnspireerd op de souljazz stijl weet het Souljazz Trio ieder event van een geweldige sfeer te voorzien.

Met sprankelende, swingende, jazzy en feelgood pop nummers zorgt hij ervoor dat de tijden van Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Benett weer herleven. Maar deze getalenteerde zanger heeft véél meer in zijn mars. Als op je feest het dak eraf moet, is Johnny Rosenberg ook op z’n plek.

Het huidige trio dat luistert naar de naam ‘The Rosenbergs’ is zonder meer een van de beste jazztrio’s van Nederland, maar heeft zich ook al ver buiten de grenzen laten gelden. Een gevarieerd programma van nostalgie, romantiek maar vooral ook pure gitaarvirtuositeit is waar zij u op zullen trakteren.

Mad Men ft. Johnny Rosenberg speelt zich af in een jazzy, lounge-achtige setting in de sfeer van jazz & crooner muziek van toen én nu. Het muzikale welkom brengt u direct terug naar de 40’s en 50’s.

Soulband Soul! is een stomende trein die je terug brengt naar het gouden tijdperk van de soulmuziek. De soulsound uit de jaren ’60- en ’70 zit zanger Huub Janssen in het bloed en dit is te horen!

‘Harmony Magic in Jazz & Soul’ een krachtige combinatie van muzikaliteit, vriendschap en positieve energie van drie geschoolde zangeressen.

Gigworld

Jazz, blues of soul band boeken

Een goede jazz, blues of soul band op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een jazz, blues of soul band boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Een jazz, blues of soul band boeken is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van een jazz, blues of soul band voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.

GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een coverband boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goede jazz, blues of soul band kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan jazz, blues of soul bands. Eigen ‘exclusieve’ bands maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen.

Wat voor jazz, blues of soul band u ook zoekt: wij hebben hem, of vinden hem voor u!

U kunt een jazz, blues of soul band boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search