JEROEN VAN DER BOOM

Jeroen van der Boom is nu te boeken bij GigWorld. Jeroen is een graag geziene gast op evenementen. Als solo artiest, of als onderdeel van De Toppers en Vrienden van Amstel Live, in een uitverkochte Ziggo Dome of een intiemere setting, door zijn veelzijdigheid weet hij van ieder event een feest te maken.

Jeroen van der Boom heeft meer dan genoeg eigen werk om een spetterende show te maken. Hits als “Jij bent zo” en  “Eén Wereld” welke weken lang niet uit de top-40 weg te denken waren, zijn de start geweest van zijn carrière. Maar Jeroen bewees dat hij veel meer kon en maakte onder andere een jazz cover van Don’t stop me now (Queen) en Wonderfull Tonight (Eric Clapton).

Als zanger blijft Jeroen van der Boom zich ontwikkelen. Voor zijn single Nou is het genoeg laat hij zich beïnvloeden door klassieke muziek. Maar liefst negen weken heeft hij met een team aan deze plaat gewerkt. Met dance-producer John Christian (onder andere bekend van DJ Tiësto) en Han Koreneef bekijkt Jeroen waar muzikaal zijn grens ligt. Geïnspireerd door het wereldberoemde klassieke muziekstuk Toccata en Fuga in D-mineur van Johann Sebastiaan Bach schrijven ze Nou is het genoeg. Daarmee combineert Jeroen als eerste Nederlandse zanger klassiek met pop en dance.

Jeroen van der Boom boeken op uw evenement

Een uitgebreid repertoire, enorme veelzijdigheid en een geweldige live performance maken Jeroen van der Boom een fantastische aanvulling voor ieder evenement. Jeroen treedt vaak solo op tijdens bedrijfsevenementen, maar hij kan ook een avondvullend programma verzorgen samen met andere top artiesten. Het is daardoor mogelijk om een ‘Vrienden van Amstel Live’ gevoel en sfeer op jouw eigen locatie te krijgen.
Welke artiesten Jeroen meebrengt bepalen we in overleg. Dat het één groot feest wordt, is een gegeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u Jeroen van der Boom boeken? Neem gerust contact met ons op.
Meer zien van Jeroen van der Boom? Kijk ook eens op zijn Facebook pagina.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search